Your new digital BFF: ColorPassPort (CPP)

Je kast puilt uit en toch heb je niets om aan te trekken. De broeken staan niet bij de shirts en visa versa. En dus trek je altijd die kleurencombi aan waarvan je weet dat hij werkt. Wedden dat jouw collectie veel meer combi’s kent dan jij durft te proberen? Met het ColorPassPort (CPP) van Black&Blanche voorkom je een fashion faux-pas. Met deze nieuwe app kun je waar je ook bent de juiste look creëren.

Dat zwart met wit een prima combinatie is weten we allemaal. Maar met andere opties gaan we al gauw de mist in. Het is ook niet gemakkelijk met de fluor hype en mixing trends die de catwalks overheersen. Modelabel Black&Blanche biedt de oplossing in de vorm van een kleurenpaspoort: het CPP.

CPP bestond al als handige houder met kleurenkaarten, die je door middel van een schuifsysteem helpt bij het kiezen van de juiste kleurencombinaties. Nog veel handiger is de gratis CPP app, waarmee jij deze ultieme digitale styling tool altijd bij de hand hebt, zowel voor je eigen kledingkast als in het pashokje.

Hoe werkt het? Simpel. Je download de app op je iPhone, iPad of Android. Vervolgens kun je drie dingen doen. Trend Colors matchen met bijpassende kleuren, je eigen kleurenpalet samenstellen en testen of kleuren die jij wilt combineren wel zo’n goede match zijn.

De Trend Colors bestaan uit 8 tinten voor 2012. Petrolblauw, okergeel en bordeauxrood zijn voorbeelden van de modekleuren voor de komende winter en dus onmisbaar in deze app. Klik op een kleur en je ziet meteen met welke andere kleuren je je nieuwe winterlook kunt samenstellen.

Het Palet geeft je de optie om 5 kleuren te kiezen die goed bij elkaar passen. Perfect als je een matching garderobe wilt shoppen die ten alle tijden met elkaar gecombineerd kan worden. Voor de eerste kleur heb je alle keus, bij de kleuren 2, 3, 4 en 5 geeft de app vanzelf aan welke opties je nog over hebt zonder de mist in te gaan.

De Match optie geeft een instant stijloordeel over jouw voorgestelde kleurencombi. Was je van plan om dat roze rokje te combineren met die appelgroene trui? Fout! Door op twee kleuren in de klavertjes vier te klikken zie je binnen no time of de combinatie een match is. Verkeerd gekozen? Dan geeft de app een reeks kleuren aan die wel passen. Handig, makkelijk en gegarandeerd een fashionable combi. Jij gaat nooit meer de deur uit zonder je nieuwe fashion BFF!

Lees ook:Nelly: je nieuwe BFF
Lees ook:Jeans weer volop aanwezig in collectie New Look
Lees ook:Ontdek de nieuwste Kelly Brook New Look collectie (+video!)
Lees ook:John (The Face) aangehouden op vliegveld New York
Lees ook:New Fysic zoekt The Body of Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>