Goedkoop een hotelovernachting scoren tijdens HotelWeek

Px187NjI2MDM4LTItNzM0NzU5ODgyDe HotelWeek 2014 gaat morgen om 10.00 uur officieel van start. Het concept ‘luxe hotels, lage prijzen’ is tijdens de 6e editie nog verder uitgebreid. Dit jaar nemen meer dan 265 hotels deel aan de actie, waarvan 24 hotels over 5 sterren beschikken. Nieuw in deze editie is de bestemming Oostenrijk en de mogelijkheid om te overnachten tijdens Oud & Nieuw in steden als Utrecht of Maastricht.

Het aanbod van tophotels op HotelWeek.nl is dit jaar groter dan ooit, met ruim 265 deelnemende hotels. De bestemmingen zijn divers, met hotels in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Oostenrijk is dit jaar nieuw in het rijtje. Topbestemmingen zoals Amsterdam, Brussel, Keulen en Düsseldorf zijn ook terug te vinden in de lijst. Nieuwe aanwinsten zijn de 5-sterrenhotels Mainport Design Hotel Rotterdam en NH Barbizon Palace in Amsterdam.

Boeken en overnachten
Een luxe hotelverblijf kan van dinsdag 5 november 10.00 t/m dinsdag 12 november 18.00 geboekt worden op HotelWeek.nl. De aankomstperiode is van 31 december 2013 t/m 12 januari 2014. HotelWeek.nl biedt 4-sterrenhotels voor 25 euro per persoon en 5-sterrenhotels voor 35 euro per persoon per nacht, inclusief ontbijt. Ook zijn er VIP-arrangementen te boeken vanaf 50 euro per persoon per nacht. Deze arrangementen bestaan uit bijvoorbeeld een upgrade naar een luxere kamer, toegang tot het wellness center of een fles prosecco op de kamer. Prijzen zijn op basis van 2-persoonsbezetting, exclusief reserveringskosten.

www.hotelweek.nl

Lees ook:Sharing is Caring; goedkoop reizen!
Lees ook:Uggs shop je nu goedkoop bij (online) outlet Van den Assem
Lees ook:Blog van Britt: een besef momentje tijdens het laatste stuk Nutella-pizza.
Lees ook:Meiden scoren beter dan jongens
Lees ook:Last minute cadeau voor Valentijnsdag scoren: tips!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>