Uggs shop je nu goedkoop bij (online) outlet Van den Assem

Zoek jij nog een paar warme uggs, maar is je budget net niet toereikend? Goed nieuws: ze worden weer verkocht voor outlet prijzen. Opende Van den Assem drie jaar geleden een echte winkel waar dagelijks lange rijen voor stonden; nu kun je ze online shoppen en in de twaalf winkels van de keten.

Iedereen wil in de winter Uggs. Omdat het merk zo populair is, zie je de met schaapswol gevoerde laarzen bijna nooit met een kortingskaartje in de winkel. Door de goede band met het merk mag Van den Assem van UGG Australia exclusief de eyecatchers uit de afgelopen collectie mag verkopen in de winkels en in een tijdelijke online outlet store. Met kortingen van 50 procent!

Online UGG outlet!
In het kader van het eigen honderdjarig jubileum organiseerde Van den Assem Schoenen in 2010 de veelbesproken UGG Australia outlet in het Rotterdamse Postkantoor. Meer dan 120.000 UGG fans uit heel Nederland stonden urenlang in de rij om laarzen of accessoires van het beroemde merk te bemachtigen. Vanwege dat grote succes heeft Van den Assem besloten dat er weer een tijdelijke outlet moet komen. Dit keer zonder lange rijen, in alle winkels én met het comfort van online bestellen. Van den Assem bezorgt de schoenen dan binnen vijf dagen.

50 % korting op geselecteerde paren UGG Australia laarzen, in de 12 winkels van Van den Assem Schoenen én in de online outlet store.

www.assem.nl

Lees ook:Vivienne van den Assem als informante in Flikken Maastricht
Lees ook:Paul Warmer (F)outlet
Lees ook:Uggs bron van voetschimmel?
Lees ook:Ongekende opkomst bij opening One Direction shop
Lees ook:Scoor nu je EK-voetbal outfit bij Primark

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>