BN’ers bij première Oz the Great and Powerful (foto’s)

Blogger Irene Groenink heeft voor Meiden.blog.nl de première van de film ‘Oz the Great and Powerful’ bezocht. Langs de gele loper spreekt ze Pip Pellens, Raynor Arkenbout en Ferry Doedens.

Het is een paar minuten voor zeven. Nog héél even wachten en dan is het eindelijk zover: dan zal een aantal bekende Nederlanders over de gele glitterloper paraderen en vertellen wat hun verwachting is van de film. “Hey, een gele loper! Da’s weer eens wat anders. Ik vind het wel leuk!”, aldus een positief verraste Pip Pellens.

Iedereen had vanzelfsprekend heel veel zin in de film. “Ik ben dol op het verhaal van The Wiz, al sinds ik klein ben”, zo vertelde Diva May Day. Ik vroeg Ferry Doedens of de film de musical gaat overtreffen. “Oei, dat vind ik een héle moeilijke vraag. Ik denk het eigenlijk wel, ja!” Of Ferry gelijk krijgt, moet blijken.

Raynor Arkenbout schitterde met zijn vriendinnetje Sietske van der Bijl over de magische gele loper. Er werd door iemand gevraagd hoe het eigenlijk zit met de magie tussen de twee. “Dat zit helemaal goed, haha!” Ook Guido Spek kreeg deze vraag voorgeschoteld. Het meisje aan zijn zijde keek ietwat verbaasd. “Haha, dit is mijn zusje joh!” Oeps!

Het verhaal:
‘Oz the Great and Powerful’ is geregisseerd door Sam Raimi en is gebaseerd op het beroemde verhaal van The Wizard of Oz. Oscar Diggs is een mysterieuze goochelaar en woont in Kansas. Op een dag wordt hij door een tornado weggeblazen en komt terecht in het Land van Oz. In het Land van Oz ontmoet Oscar drie heksen die niet helemaal overtuigd zijn van het feit dat hij dé fantastische tovenaar is die iedereen denkt dat hij is. Hij moet zichzelf bewijzen en wordt hierdoor uiteindelijk een meer bescheiden en beter mens.
Deze film draait vanaf morgen in de bioscoop.

Meiden.blog.nl spotte de volgende BN’ers tijdens deze première.

Lees ook:Natascha Kampusch aanwezig bij première 3096 Days
Lees ook:Première Quiz wakkert oerdriften aan bij BN’ers
Lees ook:BIG TV live bij première musical Jersey Boys
Lees ook:BN’ers nemen pilletje bij première Spuiten & Slikken
Lees ook:BN’ers aan Prozac bij première Next to Normal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>