BIG TV live bij première musical Jersey Boys

BIG-red-carpetDe première van de musical Jersey Boys is ook de première van BIG TV. Het entertainmentplatform BIG Entertainment zal een uur lang live verslag doen van de sterren, de jurken en alle feestelijkheden op de rode loper. Alle party’s live op je mobile device!

De uitzending start morgen, zondag 22 september, om 16.15uur via de apps en de website van BIG Entertainment en zal duren tot de laatste gast binnen is. In Amerika is The Red Carpet een op zichzelf staand evenement dat veel kijkers trekt. BIG zal deze parade van sterren voortaan regelmatig in Nederland verslaan. Oprichter Robert van der Sanden: “Nederlandse showbizzprogramma’s als RTL Boulevard en Shownieuws ruimen weinig tot geen tijd in om dit deel van een première of feest te laten zien en daar stapt BIG nu in”.

De première van Jersey Boys in het Beatrix Theater in Utrecht is een prachtig black tie event dat perfect past bij BIG Entertainment. Het programma zal zich richten op de vele BN’ers die de première bezoeken en aandacht besteden aan hun outfit en de voorstelling. Tussen de live reports door worden er scènes uit de voorstelling getoond en is er een backstage verslag met de hoofdrolspelers te zien.

Op zondag 22 september om 16.15uur zendt BIG Entertainment een samenvatting uit van de hoogtepunten rondom de première. Vanaf dan is BIG TV ook te volgen via de BIG apps en website van BIG Entertainment. Download de app bij iTunes of in Google Play en mis niets. Op 29 september komt BIG Live from The Red Carpet tijdens de première van Flashdance.

Lees ook:Kijk hier live naar première One Direction – This is Us
Lees ook:Natascha Kampusch aanwezig bij première 3096 Days
Lees ook:BN’ers aan Prozac bij première Next to Normal
Lees ook:BN’ers bij première Oz the Great and Powerful (foto’s)
Lees ook:BN’ers nemen pilletje bij première Spuiten & Slikken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>