Swarovski toont duistere facetten van Disney

Swarovski en Disney hebben ook voor dit voorjaar weer een collectie samengesteld. De creatieve en modieuze ontwerpen zullen zowel Disney-liefhebbers als kristalfans aanspreken. De collectie verkent zowel de duistere als de vrolijke kant van de populaire Disney-karakters.

Voor de ‘Good and Villains’-collectie putte Swarovski zijn inspiratie uit een prachtige selectie boze koninginnen van Disney. In het thema ‘Heart Chain’, gebaseerd op Doornroosje, staan sloten en sleutels centraal die voorzichtig om een hartvorm gewonden zijn en zo een romantische look creëren. ‘Thorns & Roses’ verwijst naar de doornhaag die om het kasteel van Doornroosje groeit. De sieraden uit dit verfijnde thema, met een ruthenium toplaag en gemaakt met uitzonderlijk vakmanschap, ademen een vintage stijl uit.

De set ‘Heart Sword’ is een eerbetoon aan Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen en wordt gekenmerkt door een vleugje gothic glamour, met vuurrode kristallen harten die met de hand zijn gezet. De combinatie van ruthenium en lichtgoud geeft deze tere lijn een verfijnde uitstraling. ‘Magic Mirror’ ademt de sfeer van de film uit en speelt met veelzijdigheid door zijn subtiele mix van parelkralen, schakels en lint. Het spiegeltje aan de hanger, oorringen en armband is aan de ene kant versierd met verfijnd kristalpavé en draagt aan de andere kant een inscriptie van de beroemde vraag: ‘Who is the fairest?’.

De collectie ‘Mickey en zijn vriendjes’ zet Mickey, Minnie, Pluto en Stitch in de schijnwerpers. De speelse en emotionele kracht van Mickey en Minnie zijn gevat in trendy 3D-hangers, verfraaid met de exclusieve Pointiage®-techniek. Daarnaast zijn deze geliefde personages ook vormgegeven als realistisch uitgebeelde facetgeslepen figuurtjes. De stukken komen tot leven dankzij de eindeloze en expressieve schittering van hun verfijnde facetten. Pluto en de ‘Gelimiteerde editie 2012 Stitch’ maken deze schattige familie compleet.

Lees ook:Swarovski kiest voor moederdag voor pasteltinten
Lees ook:Win privé concert van MainStreet via Disney’s Violetta
Lees ook:USB sticks van Swarovski met dubbele functie
Lees ook:Ontdek Swarovski’s Herfst/Winter-collectie 2012/13
Lees ook:Nick Schilder toont foto’s van zoon Julian (bekijk ze!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>