Ontdek Swarovski’s Herfst/Winter-collectie 2012/13

Dit seizoen nodigt Swarovski je uit om een collectie bedels te ontdekken die geïnspireerd is op de sieraden en accessoires van de collectie ‘Kingdom of Jewels’, met invloeden uit de rock en de barok.Creative Director Nathalie Colin neemt ons mee naar een universum van oneindige creativiteit. “Het is een fantastisch idee dat je je sieraden kunt aanpassen aan verschillende emoties, kleding en gelegenheden. Met bedels kun je je stemming op een leuke manier symboliseren. Ik heb deze bedels bedacht voor een moderne, eigenzinnige rockchick die de vele facetten van haar persoonlijkheid wil laten zien – van rock tot chique, van Parijs tot de Oriënt”, aldus de ontwerpster.

Swarovski presenteert dit seizoen een uitbundige collectie trendy miniaturen voor twee nieuwe, zelf samen te stellen bedelarmbanden. De ene armband is geïnspireerd op de Aziatische abacus. Hij is gemaakt van perfect ronde, zwarte kristallen parels en heeft een verstelbare sluiting. De andere armband heeft een verleidelijke rocklook en bestaat uit een dynamische combinatie van zwart katoenen koord en schakels met een rhodium toplaag. Deze stijl zal zowel mannen als vrouwen aanspreken.

De armbanden kunnen verfraaid worden door deze serie bedels met een muzikaal thema en zwart als hoofdkleur toe te voegen. De schedel, een symbool dat deze winter ook te zien is in de herencollectie, figureert hier als een verfijnde bedel met rhodium toplaag en zwarte minikristallen die met de hand gezet zijn met Swarovski’s eigen Pointiage-techniek.
Voortbordurend op het rockthema zijn een elektrische gitaar en een microfoon met rode en heldere kristallen op een basis van epoxy toegevoegd aan de collectie. Er is ook een koptelefoon met geel kristallen Pointiage en een metallic afwerking, die al net zo realistisch oogt. Zelfs Hello Kitty is voor de gelegenheid getransformeerd tot rockster, met een gitaar en een bungelende ster in donkere tinten.

Het barokthema van dit seizoen haalt zijn inspiratie uit middeleeuwse legenden en vorsten, met symbolen als een elegante vleugel in helder kristalpavé en wit epoxy, een hartvormig pavé hangslot met een sleutel aan een rhodium snoer, en een Franse lelie, een kruisje en een kroon met zwarte pavé minikristallen. Behalve aan de veiligheidsspeld die volledig is uitgevoerd in pavé en een eerbetoon vormt aan de rockwereld kunnen de bedels ook bevestigd worden aan een prachtig pavé hart met rhodium toplaag, dat ontworpen is als telefoonaccessoire.

Dit jaar komt Swarovski ook met een nieuw thema, rondom het stijlvolle stadsmeisje uit Parijs, met al haar essentiële accessoires in de vorm van bedels. Dit thema komt ook terug in de wintercollectie kleine lederwaren. Stiletto’s in pavékristal en zwart epoxy contrasteren met de rode stippentas met pavé minikristallen of de Swarovski-tas met portemonneetje in helder kristal. De ‘Amazing’ zonnebril uit Swarovski’s laatste brillencollectie komt hier terug als miniatuur versierd met kristallen en is een weerspiegeling van de zonnebril van ons Parijse stadsmeisje. Zelf figureert ze ook als bedel in de collectie, gekleed in een elegant rood jasje en jeans met een tas in blauw pavékristal. Na het shoppen gaat het in Parijse stijl verder, met bedels in de vorm van een pavékristallen koffiekopje, een croissant en kleurrijke koekjes.

Het Verre Oosten, een thema dat ook terugkomt in de ‘Kingdom of Jewels’-collectie, vormde de inspiratie voor dit tere Chinese popje en de bijpassende motieven, die aan een gouden schakelarmband bevestigd kunnen worden. Het popje, gekleed in een kimono met roze pavé minikristallen wordt aangevuld door een paar fijne muiltjes met roze minikristallen op rood epoxy. Een Chinese lamp in verschillende roodtinten is versierd met handgezette ton-sur-ton kristallen. Verder bevat dit thema nog twee vergulde Chinese gelukssymbolen met perfect helder pavékristal.

Lees ook:Ken jij het merk Modström al; ontdek de herfst/winter looks
Lees ook:Maak jezelf herfst-proof met de Gosh Autumn/Winter
Lees ook:Hello Kitty Swarovski sieraden voorjaar/zomer 2012
Lees ook:Ontdek nieuwe make-up trends Catrice voor najaar/winter
Lees ook:Ontdek de nieuwste Kelly Brook New Look collectie (+video!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>