Een hotelkamer voor echte beauty’s!

Geheel ‘in style’ een weekendje weg naar onze hoofdstad met je beste vriend of vriendin? Eindeloos lang shoppen, sight-seeing, een bijzondere beautytreatment en lekker uit eten in een trendy restaurant met heerlijke hapjes en drankjes. Daarna dansen in een discotheek en na afloop languit in een hotel in een king-size bed in slaap vallen om de volgende ochtend te worden verrast door de roomservice met een lekker ontbijtje op bed.

I Love Beauty News, de site voor alle beauty nieuwtjes, -feitjes en –tips, heeft sinds kort twee unieke I Love Beauty News kamers in het 4-sterren Eden Amsterdam Manor Hotel. Als echte beautyliefhebber kun je een van de kamers boeken compleet met luxe badkamer, heerlijke producten van Rituals, een flatscreen voor je favoriete films, een superzacht kingzise bed, een minibar en een I Love Beauty bike of scooter waarmee je door de stad kunt crossen. Je slaapt onder een prachtig stijlvolle beautyfoto. Wellicht dat die nacht al je fijnste beautydromen de revue passeren!

De I Love Beauty News hotelkamer kun je boeken voor een vaste prijs van €158,- per nacht voor 2 personen. Deze prijs is inclusief ontbijt en I Love Beauty bike of scooter.

Lees ook:Waar kan ik snel een beauty behandeling boeken…
Lees ook:Ben jij een echte DareDevil?
Lees ook:Pitch Perfect een echte meiden film
Lees ook:Transformeer tot een echte Oprah
Lees ook:IT-Girl Lana Del Rey is een echte Wrangler fan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>