Ben jij een echte DareDevil?

Ongesteld zijn, niet de leukste tijd van de maand voor veel meiden. Gelukkig is er genoeg om het leed allemaal een beetje te verzachten en zijn er genoeg middelen voor handen om het je tijdens je menstruatie ze gemakkelijk mogelijk te maken.

Libresse probeert er alles aan te doen om jouw menstruatie zo soepeltjes mogelijk te alten verlopen en dat kan ook op een leuke manier! Zo lanceerde Libresse als een human cannonball  Libresse gisterochtend letterlijk de eerste DareDevil op attractiepark Duinrell in Wassenaar.

Voorafgaand aan de lancering dansten honderden meiden en DareDevil-danseressen samen op het nummer ‘I got a feeling’ van de Black Eyed Peas, waarna het aftellen kon beginnen. De eerste DareDevil maakte een prachtige vlucht en landde zelfverzekerd. Een spectaculaire stunt om alle meiden te laten weten dat er iets nieuws is. Nieuwe Libresse Day&Night maandverband en The DareDevil game! Ben jij ook DareDevil genoeg om elke uitdaging aan te gaan? Dan daagt Libresse je uit met de online DareDevil Game!

Libresse Day&Night heeft niet alleen 14 maandverbandjes voor overdag maar ook vijf maandverbandjes speciaal voor de nacht, zodat jij je 24 uur per dag zeker en beschermd voelt. Vanaf nu durf je alles aan! Daag jezelf en je vriendinnen uit op www.thedaredevilgame.nl en laat zien dat jij de grootste DareDevil bent! Doe zoveel mogelijk dares, upload het bewijs met je Hyves of Facebook profiel:  Imiteer een celebrity, ga skydiven of voer je beste karaoke-act op en maak kans op supergave prijzen! Durf jij het aan!?

Lees ook:Test: ben jij een work-aholic?
Lees ook:De foundationworkshop, ben jij erbij?
Lees ook:Ben jij de nieuwe assistent-tourmanager van Nick & Simon?
Lees ook:Kerst 2010: ben jij er al klaar voor?
Lees ook:Ben jij de nieuwe Doutzen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>