Handig voor tijdens het stappen: decolleté portemonnee

Een herkenbaar probleem: je gaat uit, je hebt geen zakken en wilt ook geen tasje meenemen, waar laat je dan je geld? Hiske Elferink, studente aan de TU Delft, ontwierp voor de 25e editie van de HEMA ontwerpwedstrijd de decolleté portemonnee, waarmee dat probleem uit de wereld is. Er is ruimte voor een pasje, papiergeld én wat kleingeld zonder dat iemand het ziet. Zo kom je altijd gemakkelijk en discreet bij je geld.

Je bevestigt de decolleté portemonnee door middel van een lusje op een ‘onzichtbare’ manier aan het bandje van de beha. Op dezelfde manier kan de decolleté portemonnee ook aan een bovenstukje van bikini vastgemaakt worden. Door de nopjes blijft de decolleté portemonnee goed op zijn plek aan de binnenkant van de beha. De decolleté portemonnee past in de meeste soorten beha’s.

Hij is verkrijgbaar in de winkel en via hema.nl.

Lees ook:Koralline: voor leuke outfits om te stappen
Lees ook:Super handig: stofzuig je toetsenbord!
Lees ook:Wie wordt het nieuwe Bas Kosters model tijdens AFW
Lees ook:Blog van Britt: een besef momentje tijdens het laatste stuk Nutella-pizza.
Lees ook:Column Irene: Da’s pech, sleutels en portemonnee weg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>