SLAM!FM zoekt leukste middelbare school van Nederland

SLAM! gaat dit jaar op zoek naar de leukste middelbare school van Nederland. Scholieren kunnen hun school aanmelden via de site www.slamschoolawards.nl.

Vervolgens moeten ze de aankomende weken zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De scholen met de meeste stemmen maken kans op een van de vijf nominaties en kunnen tijdens de zogenaamde check-outs aan de SLAM!vakjury laten zien hoe leuk hun school is. Op vrijdag 8 februari vindt de finale plaats in de HMH in Amsterdam en is bekend welke school zich de leukste van Nederland mag noemen. Vorig jaar stemden tienduizenden scholieren op hun school en uiteindelijk werd het Kalfsbeek College in Woerden de grote winnaar.

Naast hun eigen school, kunnen leerlingen ook de chillste leraar en lerares opgeven. Maar dat is nog niet alles, ook de hunk, babe én coolste conciërge maken kans op een award. Daniel en Ivo maken vanaf maandag 21 januari de vijf genomineerde scholen bekend in hun radioprogramma De Avondploeg.

De bekendmaking van de winnaar is tijdens de ‘SLAM!Schoolawards’ op 8 februari in de Amsterdamse HMH met optredens van bekende artiesten. De leukste school van Nederland wint niet alleen die felbegeerde award, maar ook een SLAM!FM schoolfeest.

www.slamschoolawards.nl

Lees ook:SLAM!Schoolawards; heb jij je school al aangemeld?
Lees ook:Kalsbeek College in Woerden Leukste school van Nederland
Lees ook:Michael Blijleven presenteert After School op SLAM!TV
Lees ook:Helena Christensen zoekt Brildrager van het Jaar
Lees ook:Gepesten: melden op school helpt weinig of wordt erger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>