Match je mood met Suavesoles

Het Nederlandse schoenenmerk Suavesoles heeft een heel eenvoudige oplossing gevonden om de bandjes van de conventionele slipper te verwisselen. Hoewel het concept simpel en logisch is, is Suavesoles het eerste en enige bedrijf dat het mogelijk maakt om je flip-flop aan te passen in elke stijl en elke kleur die je wilt.

De eerste collectie voor mannen en vrouwen bevat 15 kleuren voor de zolen en een overvloed aan kleuren voor de bandjes. Elk paar slippers wordt geleverd met bandjes in 3 bijpassende kleuren. Of je kiest een andere kleur, to match your mood!

Suavesoles verandert haar collecties razendsnel. Elk seizoen worden nieuwe kleuren en prints ontwikkeld om er zeker van te zijn dat de slippers bij elke outfit passen. Deze zomer bevat de collectie kleuren als Malibu Maron, Coral Roja en all-time favorieten als Suave Blanca en Pata Negra.

Elk paar Suavesoles incl. 3 bandjes kost € 22,95 en is verkrijgbaar in de winkel en online: www.suavesoles.com.

Lees ook:Mixen en matchen tot perfecte Suavesoles flipflops
Lees ook:Suavesoles de must have voor de aankomende dagen
Lees ook:Oriflame Very Me ‘Mood Lip Glosses’
Lees ook:Met de nieuwe collectie van comma kun je alle kanten op
Lees ook:Met deze schoenen maak je ieder festival onveilig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>