Raynor Arkenbout regisseert videoclip Sietske van der Bijl

Foto: Robin Kamphuis.

Foto: Robin Kamphuis.

Raynor Arkenbout heeft de videoclip van Sietske van der Bijl geregisseerd. Haar single komt aanstaande vrijdag uit. Raynor is haar vriendje, dus het is geen vreemde combinatie.

Raynor, die we voornamelijk als acteur kennen, verhuisde vorige maand voor de Filmacademie naar Brussel en maakte al eerder korte films, maar niet eerder een videoclip. Sietske die de afgelopen tijd erg druk was met de opnames voor de RTL Telekidsserie ‘Het Mysterie van’, hoefde ook niet lang na te denken over wie de regie van haar clip moest doen. “Naast het feit dat Raynor als regisseur precies weet hoe hij het beste uit mij kan halen, was dit ook meteen een reden om elkaar weer te zien”, lacht Sietske.

Girl Power
Sietske, die nu dagelijks te zien is in ‘Het Mysterie van..’ vertolkt ook nog de rol van Chantal in de dagelijkse KRO-jeugdserie VRijland en is dus vooral bekend als actrice bij de jongeren doelgroep. Raynor wilde daarom juist een clip maken die ‘girl power’ uitstraalde en waar Sietske haar acteertalent en dansachtergrond kon laten zien. De choreografie van ‘Be Good To Me’ is in handen van presentatrice en Junior Dance – coach Ingrid Jansen, die ook haar finalisten uit het programma de unieke kans gaf om in een echte videoclip te dansen.

Sietske van der Bijl en acteur Raynor Arkenbout hebben elkaar ruim een jaar geleden op de set van de jeugdserie VRijland ontmoet en werkten voor deze clip voor het eerst niet als acteurs samen. “Het fijne van samenwerken met Sietske was dat we elkaar natuurlijk door en door kennen. Ik wist in haar geval wat wel en niet werkten qua regie. Dit gaf mij het voordeel om het beste uit Sietske te halen zonder eerst met elkaar een leercurve te moeten ondergaan”, aldus Raynor. “Het was een feestje om deze clip te maken en het smaakt in alle opzichten naar meer” aldus Raynor en Sietske als soort van in koor.

Lees ook:Nu chatten met Raynor Arkenbout en Joost Koning (Vrijland)
Lees ook:Waaghals-battle Raynor Arkenbout en Ralf Mackenbach
Lees ook:Raynor Arkenbout en Ralf Mackenbach gaan wakeboarden
Lees ook:Raynor Arkenbout (Edwin Bouwhuis in GTST) schijft boek!
Lees ook:Battle Ralf Mackenbach en Raynor Arkenbout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>