Raynor Arkenbout (Edwin Bouwhuis in GTST) schijft boek!

Wist je dat Raynor Arkenbout – de acteur die Edwin Bouwhuis speelde in GTST – ook schrijver is? Zijn eerste e-book is gisteren verschenen en doet het meteen hartstikke goed.

Zijn eerste als ebook verschenen bundel met vijf korte verhalen, getiteld Absurd, werd dinsdagochtend om 09:00 uur vrijgegeven en stond rond het middaguur reeds op nummer 1 in Apple’s iBookStore in iTunes. Tegelijkertijd was de term #Absurd ook #1Trending Topic op Twitter.

De verhalenbundel Absurd bevat vijf verhalen van gewone mensen in bizarre situaties. Laat je door Raynor meenemen in het bijzondere wereldje dat hij voor zijn hoofdpersonen heeft geschapen. Wat gaat er in Tobias om als Nero hem overneemt? Waarom houdt het jongere broertje zijn moeder verantwoordelijk voor de dood van zijn vader en waarom weet de opgesloten man niet waarom ‘De Meneer’ hem dit allemaal aandoet?

De komende maanden komen er nog meer verhalenbundels van Raynor Arkenbout aan. Hou ‘m dus in de gaten.

Lees ook:Waaghals-battle Raynor Arkenbout en Ralf Mackenbach
Lees ook:Battle Ralf Mackenbach en Raynor Arkenbout
Lees ook:Nu chatten met Raynor Arkenbout en Joost Koning (Vrijland)
Lees ook:Raynor Arkenbout en Ralf Mackenbach gaan wakeboarden
Lees ook:Raynor Arkenbout regisseert videoclip Sietske van der Bijl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>