Story Of My Life nieuwe single One Direction! (met kinderfoto’s!)

onedirection_nieuwecdOne Direction heeft via Twitter aangekondigd dat het nummer ‘Story Of My Life’ de nieuwe single wordt. De tweets werden vergezeld van jeugdfoto’s van de bandleden. Die wij natuurlijk ook op Meiden.blog.nl delen.

‘Story Of My Life’ is afkomstig van het aankomende album ‘Midnight Memories (Benelux Deluxe Edition)‘ welke op 25 november uitgebracht zal worden. De single zal op maandag 28 oktober verkrijgbaar zijn via iTunes en Spotify. Tevens zal er een fysieke single worden uitgebracht.

One Direction bestaat uit Nial Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson en werd in 2010 opgericht. De band is sinds de start succesvol over de hele wereld. Wereldwijd verkochten ze meer dan 32 miljoen albums. In 2013 speelden ze tot nu toe al meer dan 100 shows in 21 landen tijdens hun eerste ‘Take Me Home’ wereldtour. In maart mochten ze een BRIT Award in ontvangst nemen voor ‘Global Succes’ en in augustus jl. namen ze de MTV Award voor ‘Song of the Summer’ mee naar huis voor ‘Best Song Ever’.

Aanstaande zaterdag 12 oktober 2013 opent de 1D World pop-up store in Nederland. Klik hier voor meer info over de shop.

 

 

 

 

 

Lees ook:1D Story Of My Life vanaf 17.00 op radio (+ songtekst!)
Lees ook:Platina voor nieuwe album One Direction
Lees ook:One Direction film – bekijk alvast de trailer en foto!
Lees ook:Nieuw Album van One Direction: Midnight Memories
Lees ook:Beleef de wereldpremière van One Direction (foto’s en video!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>