Nieuw Album van One Direction: Midnight Memories

onedirection_nieuwecdDe Britse heren van One Direction hebben gister aangekondigd met een nieuw album te komen. De titel van het album is ‘Midnight Memories (Deluxe Edition)‘ en zal op 25 november in de winkels liggen. De pre-order start overmorgen, op 9 september. De single ‘Best Song Ever’ zal op het album te horen zijn.

One Direction bestaat uit Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson en werd in 2010 opgericht. De band is sinds de start succesvol over de hele wereld. Wereldwijd verkochten ze meer dan 32 miljoen albums en scoorden 61 nummer 1 hits.

In 2013 speelden ze tot nu toe al meer dan 100 shows in 21 landen tijdens hun eerste ‘Take Me Home’ wereldtour. In maart mochten ze een BRIT Award in ontvangst nemen voor ‘Global Succes’ en in augustus jl. namen ze de MTV Award voor ‘Song of the Summer’ mee naar huis voor ‘Best Song Ever’.

Vorige week ging de eerste One Direction film in premiere. De 3D documentaire ‘One Direction: This Is Us’ volgt de heren op tour en laat de fans een kijkje nemen achter de schermen van het leven van de supersterren. De film is een wereldwijd succes. In Amerika kwam de film op 1 binnen in de box-office lijst met ruim 17 miljoen dollar.

Bestel de cd alvast op Bol.com: Midnight Memories (Deluxe Edition).

Lees ook:Nieuw record voor heren van One Direction
Lees ook:Heb jij nieuwe album van One Direction al?
Lees ook:Platina voor nieuwe album One Direction
Lees ook:Wereldtour en rauwer album in 2014 van One Direction
Lees ook:Story Of My Life nieuwe single One Direction! (met kinderfoto’s!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>