Finale The Voice met Leona, Ivar, Floortje en Johannes

De finale van The Voice of Holland gaat tussen Leona Philippo, Ivar Oosterloo, Floortje Smit en Johannes Rypma. Grote verrassing is het verlies van Sandra van Nieuwland. Sandra leek met al haar nummer één hits de favoriet voor de titel, maar ze verloor het van Leona. Wat dat betreft is het echt jammer dat beide dames in het team van Trijntje Oosterhuis zaten.

In het team van VanVelzen ging het tussen Floortje Smit en Eyelar Mirzazadeh. De kandidate die tweede werd in 2006 bij Idols was de favoriet van de jury en de kijkers. Ivar Oosterloo won in de liveshow van Barbara Straathof. Coach Marco Borsato noemde hem een bijzonder joch. Wij vinden het vooral een lekker ding!

Nick & Simon hebben ook zo’n leuke jongen in hun team: Johannes Rypma. Eigenlijk kan hij helemaal niet zo goed zingen, maar toch wist hij Maame Joses met maar liefst 80,2 % van de stemmers thuis te verslaan. De jury is nog steeds niet enthousiast over zijn stem.

Lees ook:Vanavond The Voice finale Leona, Johannes, Floortje en Ivar
Lees ook:Gaan jullie voor Ivar Oosterloo of Johannes Rypma #tvoh
Lees ook:The Voice of Holland: Leona en Johannes zijn blij!
Lees ook:Leona wint! Zijn jullie het eens met uitslag The Voice?
Lees ook:The voice of Holland Real Life met Leona, Barbara en Maame

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>