Nieuwe videoclip Monsif met winnaressen Video Contest

Monsif presenteert zijn nieuwste videoclip bij het nummer ‘Ze hoort bij mij!’. Dit is de titelsong van de bioscoopfilm Sneeuwwitje met stemmen van onder andere Irene Moors, Carice van Houten en Jan Kooijman.

In de videoclip zie je ook de winnaressen van de Monsif Video Contest, Romy en Shayna, die door het insturen van hun filmpje de hoofdrollen van Sneeuwwitje en de heks hebben gewonnen. Ben je ook zo benieuwd hoe het eindresultaat eruit ziet? Check dan hier de clip!

Lees ook:Monsif zoekt meiden voor nieuwe videoclip
Lees ook:Monsif: nieuwe Justin Bieber?
Lees ook:Shia LeBeouf naakt in videoclip (video!)
Lees ook:Lana del Rey’s Video Games Beste Videoclip 2011
Lees ook:Nieuwe single van MainStreet verkrijgbaar + videoclip!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe videoclip Monsif met winnaressen Video Contest

  1. imane

    ben nu al verslaafd aan zijn nieuwe clip i love it
    monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif monsif xxx imane

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>