Monsif zoekt meiden voor nieuwe videoclip

Monsif zoekt twee meisjes die een rol willen spelen in zijn nieuwste videoclip ‘Ze hoort bij mij’. Dit is de titelsong van de Nederlandse versie van de bioscoopfilm ‘Snow White’, die vanaf 25 april in de bioscoop te zien is. Wil jij Monsifs sneeuwwitje of de boze heks zijn, doe dan snel mee.

Wil jij naast Monsif schitteren, maak dan een filmpje op zijn nummer ‘Ze hoort bij mij’. Je kunt dansen, zingen, acteren, playbacken wat jij wilt. Gewoon een leuk filmpje. Deze kun je tot en met 10 februari mailen naar [email protected] Doe dit via www.wetransfer.com, want anders ontploft Monsifs mailbox. Vraag wel even toestemming aan je ouders, voordat je een filmpje stuurt.

Leuke filmpjes worden geplaatst op http://www.youtube.com/user/MonsifAirplay. Er staan al een aantal leuk filmpjes, dus doe snel inspiratie op en ga aan de slag.

Lees ook:Nieuwe videoclip Monsif met winnaressen Video Contest
Lees ook:Monsif: nieuwe Justin Bieber?
Lees ook:Helena models zoekt nieuwe gezichten.
Lees ook:Meiden.blog.nl zoekt creatieve columniste!
Lees ook:Technische Universiteit Eindhoven zoekt meiden!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Monsif zoekt meiden voor nieuwe videoclip

  1. fajiya

    hey monsif ik ben gek op je

      /   Reply  / 
  2. fajiya

    hey je ben t moooooooooooooooooi

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>