Smullen geblazen met Cake Boss-compilatie

buddyvalastro-cakeboss-taartBuddy Valastro is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de beroemdste banketbakker ter wereld. Iedereen is inmiddels bekend met het vakmanschap van de karakteristieke Cake Boss die met zijn creatieve oplossingen en professionele managementstijl het taarten bakken naar een heel nieuw niveau heeft getild.

Tijd om de balans op te maken van de mooiste kunstwerken die hij in de verscheidene seizoenen heeft gemaakt met zijn team dat voor een groot deel uit familie bestaat. In de dertiendelige ‘Best of Buddy’s’ zien we de gekste, grootste en grappigste exemplaren die hij in de afgelopen tijd gemaakt heeft.

Natuurlijk mogen ook de rampzalige gebeurtenissen niet ontbreken in deze compilatie. Taarten waar Buddy dagen aan gewerkt heeft, maar die dan op het laatste moment tijdens het vervoer omvallen. Oops. Maar ook tijdens deze ongelukjes laat Buddy altijd weer zijn professionaliteit zien om nog voor de deadline met een slimme oplossing te komen.

Best of Buddy’s is vanaf vanavond om 22:00 uur te zien op TLC.

Lees ook:Smullen bij de koffie met Kerst!
Lees ook:Heel Nederland op cup cake-cursus?
Lees ook:Gwyneth Paltrow gezicht Boss Nuit Femme
Lees ook:Smullen: vreemde liefdessetjes
Lees ook:Met Mini Buddies Speakers muziek luisteren met vriendinnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>