Heel Nederland op cup cake-cursus?

Kon je een paar jaar geleden nog trots een verse appeltaart uit de oven trekken of een fotoslagroomtaart op tafel zetten, anno 2012 zijn het vooral zelfgemaakte cup cakes en marsepeinen taarten waarmee je goede sier maakt. De trend is overgewaaid uit Amerika en Groot-Brittannië, waar iedereen in de ban raakte van de cup cake na een aflevering van ‘Sex and the City’.

En nu zijn we ook in Nederland aan het versieren geslagen. De Taart & Trendbeurs ontving begin deze maand 6.000 bezoekers en winkels als Jamin, Cook & Co hebben cup cakebak-producten in hun assortiment opgenomen om aan de vraag te voldoen. Is dit het einde van de tompouce en oudhollandse boterkoek?

Kijk om 18.15 uur naar EenVandaag op Nederland 1 voor meer over dit onderwerp.

Lees ook:Glee seizoen 3 nu op dvd met heel veel extra’s
Lees ook:Smullen geblazen met Cake Boss-compilatie
Lees ook:Hup, in China heb je zo een extra cup(maat)
Lees ook:2-daagse cursus voor mannen
Lees ook:Mysterieuze GTST-springer duikt op in Nederland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Heel Nederland op cup cake-cursus?

  1. Annabel

    Homemade is het nieuwe kant en klaar! De lekkerste, meest kleurrijke en verse cakejes heb ik onlangs geproefd bij bakkerij Mei Sum op de West-Kruiskade in Rotterdam! Zeker een aanrader voor de ultieme zoetekauw.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>