Georgina Verbaan, Geza Weisz en Kees Tol in Verliefd op Ibiza

verliefdopibiza_tvserieGeorgina Verbaan, Geza Weisz en Kees Tol zullen ook te zien zijn in de in Verliefd op Ibiza – de serie. Georgina vertolkt de rol van de sexy Stella, Geza speelt voetballer Marco en Kees is fysiotherapeut.

Verliefd op Ibiza de serie is het vervolg op de gelijknamige film. Net zoals de film is het een feelgood serie over een eiland waar de zon altijd schijnt en alles om de liefde draait. Elke week meeleven en genieten van een romantische komedie terwijl je geniet van het prachtige eiland. Verliefd op Ibiza is vanaf zaterdag 26 oktober om 20.30 uur te zien bij SBS6.

De vaste cast bestaat verder uit Rick Engelkes, Lone van Roosendaal, Marly van der Velden, Manuel Broekman, Sanne Langelaar en Louis Talpe zijn al eerder bekend gemaakt. Daarnaast maken ook Willeke van Ammelrooy, Jim Bakkum, Simone Kleinsma, Gigi Ravelli en Sanne Vogel hun opwachting in de serie.

Stella, voormalig TMF presentatrice en realitysoapster, zusje van Sjoerd, had een relatie met een bekende autocoureur. Die relatie is breed uitgemeten in de pers en de scheiding was tijdenlang voorpaginanieuws in alle roddelbladen. Stella’s geld is op en moet op zoek naar een nieuwe rijke man. Ze is dan ook dolgelukkig als een volgende voetballer, Marco, zich aandient en een relatie met haar wel ziet zitten. Marco blijkt echter een geheim met zich mee te dragen.

Verliefd op Ibiza is vrolijk, feelgood, met een knipoog naar de feest en celebrity-cultuur waar Ibiza bekend om staat. Succesvolle DJ’s, zangers en voetballers dansen, drinken en worden verliefd op gewone barmeisjes, huisvrouwen die op vakantie zijn en golddiggers die een hart van goud blijken te hebben. Hippies drinken een biertje met miljonairs en doen samen yoga op het strand op zoek naar hun spirituele basis. Gelukkig lopen er een paar mensen rond die hun Hollandse nuchterheid niet zijn vergeten en die iedereen af en toe een zetje in de juiste richting geeft.

Verliefd op Ibiza de serie
Vanaf 26 oktober 2013
Iedere zaterdag vanaf 20.00 uur bij SBS6
http://www.sbs6.nl/verliefdopibiza

Lees ook:Louis Talpe en Sanne Langelaar ook in serie Verliefd op Ibiza
Lees ook:Verliefd op Ibiza wordt nu ook tv-serie
Lees ook:Kijken jullie vanavond naar Verliefd op Ibiza – de serie?
Lees ook:Filmtrailer ‘Verliefd op Ibiza’ met Jan Kooijman en Jim Bakkum
Lees ook:Johan Nijenhuis: Verliefd op Ibiza gaat over ware liefde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>