Louis Talpe en Sanne Langelaar ook in serie Verliefd op Ibiza

Verliefd-Op-IbizaMet de eerste opnamen op Ibiza achter de rug zijn Sanne Langelaar en Louis Talpe weer in Nederland. Sanne en Louis zijn een onderdeel van de vaste cast van de nieuwe serie Verliefd op Ibiza die vanaf 26 oktober te zien is bij SBS6. Sanne speelt de rol van nieuwkomer Suus en Louis geeft gestalte aan de wereldberoemde DJ Lo-Tus.

Suus is nieuw op het eiland. Ze is bedrogen door de jongen waar ze mee samenwoonde in Zundert en wil een heel nieuw leven beginnen. Suus gaat werken in de strandtent van Sjoerd, gespeeld door Manuel Broekman. En mannen? Even niet. Dat kan je wel bedenken, maar Suus ontmoet al heel snel de wereldberoemde DJ Lo-Tus. Hij is leuk, hij gaat vanaf het eerste moment tweehonderd procent voor haar en… hij is wereldberoemd. Maar kan Suus zich weer overgeven aan een man? Ze moet leren dat niet alle mannen je bedriegen en opnieuw in de liefde vertrouwen.

Naast de perikelen van onze vaste karakters komen er elke week mensen op het eiland op vakantie die hun eigen romantische avontuur beleven. Soms zijn dat hele nieuwe karakters, maar regelmatig komen er oude bekenden langs.

Verliefd op Ibiza de serie
Vanaf 26 oktober 2013, 20.00 uur bij SBS6.

Lees ook:Verliefd op Ibiza wordt nu ook tv-serie
Lees ook:Kijken jullie vanavond naar Verliefd op Ibiza – de serie?
Lees ook:Georgina Verbaan, Geza Weisz en Kees Tol in Verliefd op Ibiza
Lees ook:GTST-hunk Louis Talpe krijgt column in maandblad Glossy
Lees ook:Filmtrailer ‘Verliefd op Ibiza’ met Jan Kooijman en Jim Bakkum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>