The Biggest Loser nu naar Nederland met Marlayne Sahupala

Foto: Nick van Ormondt

Foto: Nick van Ormondt

Zestien deelnemers met overgewicht en allemaal hetzelfde doel: Afvallen. Dat is het uitgangspunt van The Biggest Loser Holland. De moeder der afvalprogramma’s komt naar Nederland, waarmee de grootste afvalrace van ons land gaat beginnen. De deelnemers worden van de buitenwereld afgezonderd en gaan de strijd aan met zichzelf en met elkaar over wie procentueel het meeste gewicht verliest.

De presentatie van The Biggest Loser Holland is in handen van Marlayne Sahupala. “Een prachtig programma om te presenteren” zegt Marlayne. “Ik weet uit ervaring hoe het voelt om te zwaar te zijn en ik ken de uitdaging om af te vallen. Het wordt een pittige tijd voor de deelnemers. Het doel is natuurlijk om gezonder te worden en eindelijk weer dingen te kunnen doen waar je jarenlang alleen maar van kon dromen”.

The Biggest Loser is in ruim vijfentwintig landen al jaren een grote hit. In de Nederlandse versie van The Biggest Loser gaan zestien personen de strijd aan met elkaar en hun overtollige kilo’s. Dagelijks worden de deelnemers gevolgd in dit spel met zowel fysieke als mentale uitdagingen, met als einddoel een gezonder lichaam en een sterkere geest. De deelnemers worden begeleid door een team van professionals op weg naar een betere levensstijl.

The Biggest Loser Holland
Vanaf 26 augustus 2013
Iedere werkdag van 20.00 – 20.30 uur bij SBS6

Lees ook:TV-serie tip: 2 Broke Girls komen naar Nederland
Lees ook:Nieuwe soap Malaika gaat over ons, over nu, over Nederland
Lees ook:One Direction komt naar Nederland; in Madame Tussauds Amsterdam
Lees ook:Tap Factory komt naar Nederland
Lees ook:Nieuwe film Carry Slee – Lover of Loser

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>