De wereld van Malaika gaat na aflevering online verder…

malaika_online‘Malaika’ gaat maandag pas van start, maar nu is er op de website al van alles te vinden. Maak bijvoorbeeld kennis met het verhaal van de zorgmedewerkers en stagiaires in zorgcentrum Malaika. Na elke aflevering van de soap kunnen kijkers online terecht voor nog meer ‘Malaika’.

‘Malaika’ draait onder andere om drie stagiaires die samenwonen in een antikraakpand en hun eerste stappen zetten in het werken in de zorg. In zorgcentrum Malaika werken ze samen met ervaren verpleegkundigen, wiens werk, privélevens en onderlinge relaties ook naar voren komen in de verhaallijnen. De cast bestaat uit Jasmine Sendar, Curt Fortin, Melissa Drost, Anke Engels, Juvat Westendorp, Betje Koolhaas, Sjoerd Dragtsma, Gamze Tazim, Olaf Malmberg, Nina van Koppen, Zahra Ouajil, Tim Linde, Eva Smid en Liza Sips.

De soap online
Online gaat de wereld van ‘Malaika’ 24 uur per dag door. Personages Mike en Robin hebben een weblog met video’s opgericht, waarin ze dagelijks een kijkje in de wereld van ‘Malaika’ geven vanuit eigen perspectief. Daarnaast beschikt de website natuurlijk over foto- en videomateriaal, informatie over de personages en de sponsor, gemiste afleveringen en vooruit kijken.

Win een gastrol
Via de website kunnen kijkers hun eigen opname insturen om kans te maken op een gastrol in de soap. Kijkers maken kans op de gastrol door een script na te spelen en de video ervan in te sturen via de website.

Malaika bij RTL 5, elke werkdag vanaf maandag 25 maart, tussen 19.00 en 19.30 uur.

www.malaika.nl

Lees ook:Win een gastrol in nieuwe Nederlandse soap Malaika
Lees ook:Nieuwe soap Malaika gaat over ons, over nu, over Nederland
Lees ook:Liza Sips, Juvat Westendorp en Jasmine Sendar in Malaika
Lees ook:Johan Nijenhuis: Spangas ontgroeid, Malaika vervolgstap
Lees ook:Keira Knightley gaat zich bezatten als wereld vergaat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>