Hotel 13: the story continues met drama en spanning!

Het vervolg van het eerste seizoen Hotel 13 belooft alleen nog maar spannender en dramatischer te worden… Fans kunnen hun hart weer ophalen. De megapopulaire soap is vanaf vanavond 18.45 uur met gloednieuwe afleveringen dagelijks te zien op Nickelodeon!

Anna is na haar tijdreis gewond geraakt in het verleden. Tom en Liv moeten haar zo snel mogelijk zien te vinden voordat de gemene Paul Leopold en zijn handlanger haar te pakken krijgen. Anna is namelijk de sleutel van het hele tijdreis avontuur. Alleen zij weet waar de tijdsregelaar verstopt is, het laatste stukje om de tijdmachine af te kunnen maken. Wanneer Tom en Liv eindelijk Anna vinden blijkt echter dat ze door het ongeluk haar geheugen kwijt is geraakt. Wat nu?

De andere werknemers van het hotel hebben het ondertussen in het heden te druk om op te merken dat Anna, Liv en Tom steeds verdwijnen. Victoria en Lenny krijgen namelijk spannend bezoek wat het hele hotel op zijn kop zet… Daarnaast probeert Richard Leopold, de eigenaar van het hotel, samen met zijn zoon Jack nog altijd in de geheime kamer 13 te komen.

Naast de avonturen rondom kamer 13 en de tijdmachine, ontstaat er ook aardig wat actie binnen de vriendschappen en rivaliteiten tussen het hotelpersoneel. Flo – de vaak onbewust hilarische leerling kok en ontluikende goochelaar – is tot over zijn oren verliefd op de verwaande Victoria die door haar rijke moeder gedwongen werd om een baan te zoeken in het hotel. Lenny de kok en Ruth de huishoudster helpen de jongeren tijdens hun avonturen en geven advies in tijden van nood. Bovenal zijn zij een luisterend oor voor de jongeren waarbij Lenny niet altijd de handigste adviezen geeft. De bron achter alle intriges en onenigheid tijdens het avontuur is Jack. Hij is de supervisor van de studenten die een baantje hebben in het hotel en is tevens de zoon van de hoteleigenaar, Richard.

De dagelijkse activiteiten van Hotel 13 staan garant voor veel plezier en hilarische situaties. Het maakt niet uit of het gaat om het organiseren van een Hawaii party of een beach volleybal toernooi of een film crew opvangen voor een shoot. In Hotel 13 is werkelijk alles mogelijk…

Hotel 13 wordt elke werkdag om 18:45 uur op Nickelodeon uitgezonden.

Lees ook:Rock ‘n’ Roll Highschool – de eerste Hotel 13 tv-film
Lees ook:Liefde en drama aan de Hartenstraat
Lees ook:Story Of My Life nieuwe single One Direction! (met kinderfoto’s!)
Lees ook:Justin Bieber vast in hotel door meidenmassa
Lees ook:Reünie veroorzaakt spanning in eerste aflevering Aaf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>