Weer genieten van smeuïge verhalen op SBS 6: Beschuldigd

SBS6 brengt vanaf vanavond de nieuwe scripted reality serie Beschuldigd. In het programma dat een groot succes is in Duitsland wordt per aflevering één verhaal nagespeeld van mensen die te maken hebben gehad met een beschuldiging. Een vrouw wiens man beschuldigd wordt van seksueel misbruik of een man wiens vrouw verdacht wordt van stalken, hoe gaan zij hiermee om? Allemaal verhalen die iedere werkavond te zien zijn vanaf 18.00 uur bij SBS6.

In aflevering één van Beschuldigd volgen we Jessica die op het punt staat in het huwelijk te treden met Ahmed. Dan staat er ineens een vrouw voor de deur die beweert zwanger te zijn van Jessica’s verloofde. Een paar dagen later wordt de vrouw vermoord aangetroffen. Ahmed wordt gearresteerd op verdenking van moord. Jessica gaat zelf ook op onderzoek uit. Heeft Ahmed het gedaan?

In Beschuldigd wordt elke aflevering een gezinslid gevolgd die vertelt over de situatie in het gezin, nadat één van de gezinsleden is beschuldigd van een misdrijf. Een man wordt verdacht van een crimineel dubbelleven, hoe gaat zijn vrouw hiermee om? Hoe trekt zij haar conclusies? En wat is de uitkomst van het onderzoek? Beschuldigd blijft tot de laatste minuut spannend, want pas aan het einde van elke aflevering wordt bekend gemaakt of de verdachte werkelijk schuldig is of niet.

Scripted Reality
Beschuldigd is scripted reality. Het wordt gemaakt als reality, maar het verhaal wordt nagespeeld op dusdanige wijze dat het zeer geloofwaardig en pakkend is. De hoofdpersonen zijn acteurs die het verhaal op zeer realistische wijze naspelen. In Nederland is deze vorm van televisie in 2012 door Net5 geïntroduceerd. De series Achter Gesloten Deuren en Dokters zijn een groot succes gebleken. In iedere aflevering staat een waar gebeurd verhaal centraal.

Lees ook:Vanavond kun je hele avond van Jan Smit genieten op 3
Lees ook:Wie Trouwt Mijn Zoon? met Erik van der Hoff op SBS6
Lees ook:Scripted Reality serie Overspel in de liefde is weer terug
Lees ook:Justin Bieber nagellak geïnspireerd op zijn songs
Lees ook:Nog één keer genieten van je favoriete SYTYCD danstalent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>