Roos, Bibi en Priscilla strijden om hoofdprijs Echte Meisjes

In de finale van ‘Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf’ komen de drie finalisten Roos, Bibi en Priscilla aan in de prachtige hoofdstad van Nepal: Kathmandu. De drie ladies strijden tegen elkaar in de langste stilettorace ooit. Althans, dat denken ze, want niets is wat het lijkt in ‘Echte Meisjes’.

Ad heeft ook deze aflevering weer een duivels dilemma voor de dames, want voordat hij het startsein geeft voor de race vertelt hij het drietal dat één van hen de strijd kan staken in ruil voor 5000 euro. De meiden weten op dat moment nog niet dat als geen van hen op dit voorstel ingaat, het verliezende team Shiva iemand aanwijst die zonder geld naar huis vertrekt.

Het wordt een spannende eindstrijd met een verrassende ontknoping waarin de winnares over meer kwaliteiten moet beschikken dan alleen kracht en doorzettingsvermogen. Wie van hen heeft de afgelopen weken de meeste groei doorgemaakt in de zoektocht naar zichzelf? De winnende dame gaat naar huis met een geldbedrag van 27.500 euro.

Kijk vanavond tussen 20.30 en 21.30 uur op RTL 5.

Lees ook:Echte Meisje Op Zoek Naar Zichzelf met Britt, Roos en Bibi
Lees ook:Echte Meisjes: zware beproeving voor Ganesha’s en Shiva’s
Lees ook:Echte meisjes en jongens in hilarische reeks op de prairie
Lees ook:Zware reis voor Echte Meisjes; wodka, bier en wiet voor team Shiva
Lees ook:Verdrietige stemming bij Echte Meisjes; finale komt in zicht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>