Echte Meisje Op Zoek Naar Zichzelf met Britt, Roos en Bibi

Na een succesvol eerste seizoen, zijn vanaf vanavond de belevenissen van een nieuwe groep ‘Echte Meisjes’ te volgen. Tien babes uit verschillende RTL 5-programma’s verruilen hun luxe leven voor een avontuurlijke reis door Nepal. In ‘Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf’ maken zij, onder leiding van Ad Visser, kennis met de wereld van mystiek en spiritualiteit. Een confronterende road movie waarin de emoties hoog oplopen maar hilariteit de boventoon voert. Ad Visser probeert de dames in het gareel te houden en hen de weg naar innerlijke rust te wijzen. Maar daar staat lang niet iedereen voor open.

De tien ‘Echte Meisjes’ die de tocht aandurven, zijn Britt Dekker (Take Me Out & Echte Meisjes In De Jungle), Jenna (Dames In De Dop), Britt (New Chicks), Roos (Oh OhCherso), Bibi (Oh OhCherso), Renée (Benelux Next Top Model), Tessa (Benelux Next Top Model), Daniëlla (Beauty And The Nerd), Priscilla (Beauty And The Nerd) en Maria (Take Me Out).

In de eerste aflevering komen de meiden aan in Kathmandu en blijkt dat er vijf tweepersoonskamers zijn geboekt. Ze moeten onderling bepalen wie bij wie slaapt. De voorkeuren worden al snel duidelijk maar wat de meiden niet weten is dat deze keuze van grote invloed is op de uiteindelijke indeling van de twee teams.

Iedere aflevering moeten de teams knokken voor luxe en comfort. Het team dat deze luxe opdracht verliest moet overnachten in niet al te frisse omstandigheden, terwijl de winnaars er een stuk beter bij liggen. Niet onbelangrijk, want daarmee wordt ook bepaald welk team uitgerust aan de wekelijkse geldproef begint, waarin telkens 5000 euro te verdienen valt.

De finale is de langste stiletto race ooit waarin de meiden van het team dat de meeste geldopdrachten heeft gewonnen, het tegen elkaar opnemen. Na tien weken wordt dan duidelijk welk meisje het eerst de finish bereikt in Kathmandu en naar huis gaat met maximaal 50.000 euro en misschien een beetje innerlijke rust.

Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf – RTL 5, iedere donderdag tussen 20.30 en 21.30 uur.

Lees ook: Echte Meisjes kunnen niet zonder seks.

Lees ook:Echte meisjes gaan op zoek naar living goddes in zichzelf
Lees ook:Roos, Bibi en Priscilla strijden om hoofdprijs Echte Meisjes
Lees ook:Britt en Ymke op zoek naar mysterie mayakalender
Lees ook:Echte meisjes en jongens in hilarische reeks op de prairie
Lees ook:Vier Waddeneilandbewoners op zoek naar de ware…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>