Chelsey, Sharona, Pluk, Stefan: wie wordt The Face?

Maandag is het zover, dan weten we wie ‘The Face’ is. Na acht weken van castings, go-sees, runway shows en grensverleggende shoots is het tijd voor de finale. Slechts vier modellen hebben het gered tot deze laatste aflevering. Sharona, Chelsey, Pluk en Stefan zijn dolgelukkig met hun felbegeerde plaats in de finale.

Ook coaches Frederique van der Wal, Olcay Gulsen, Mark Cox en Philip Riches zijn gespannen. Allemaal hebben ze een pupil in de race en uiteraard hopen ze dat ‘hun’ model wint. Een laatste peptalk is dan ook op z’n plaats, want de strijd is nog niet gestreden. De vier moeten nog één keer hun skills tonen in een allesbepalende final runway. In aanwezigheid van de New Yorkse fashion scene, bestaande uit bloggers, stylisten, fotografen en modellen, halen de finalisten alles uit de kast om te laten zien dat zij moeten winnen. Natuurlijk kijken ook de coaches, booker Jeroen én host Sylvie van der Vaart toe.

De aanwezige New Yorkers, die precies weten welk model geschikt is voor de veeleisende industry, bepalen uiteindelijk wie wint. Hierbij kijken ze niet alleen naar de prestaties op de catwalk, maar ook naar de foto’s die de kandidaten de afgelopen weken hebben afgeleverd. Op een New Yorks dakterras maakt Sylvie uiteindelijk bekend wie de absolute favoriet is: Sharona, Chelsey, Pluk of Stefan. Wie van hen wordt ‘The Face’ en wint een internationaal modellencontract bij een gerenommeerd bureau en een grote campagne bij cosmeticagigant L’Oréal Paris?

De finale wordt maandag uitgezonden op RTL 5 tussen 20.30 en 21.30 uur.

Lees ook:Chelsey Weimar (15) uit Oostzaan wint The Face
Lees ook:Wie wordt het nieuwe Bas Kosters model tijdens AFW
Lees ook:John (The Face) aangehouden op vliegveld New York
Lees ook:Wie wordt Miss GOSH 2012: stem en win!
Lees ook:Wie wordt het nieuwe gezicht van Douglas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>