Meidenblog enthousiast over nieuwe mascara Bourjois

Bourjois2Blogger Irene Groenink heeft de nieuwste mascara van Bourjois getest: de Bourjois Twist Up The Volume Mascara, om precies te zijn. De mascara belooft, net als alle andere mascara’s eigenlijk, je wimpers langer te maken en meer volume te geven. Maakt Bourjois deze mooie beloftes waar? Je leest het hieronder!

Eerste indruk
Mijn eerste indruk was al meteen goed. Misschien komt dat ook wel gewoon doordat de mascara van Bourjois is (ik ben best wel een beetje fan van dat merk), maar de verpakking vind ik ook echt heel mooi. De zilveren letters stralen luxe uit, het blauwe zorgt voor een fris accent en de vorm van de verpakking is origineel.  Het borsteltje ziet er ook veelbelovend uit. Die is lang, niet te dik en er zitten geen klontjes aan.

Borsteltje
Om nog even verder in te gaan op dat borsteltje: zo’n beetje aan het einde van mij ‘testperiode’ kwam ik erachter dat wanneer je aan het blauwe dopje draait, het borsteltje verandert. Het ene borsteltje bleek voor de lengte te zijn, het andere borsteltje voor de volume. Het ziet er grappig uit en ik had het ook nog nooit eerder gezien, maar ik kwam er wel achter dat de twee borsteltjes qua resultaat niet echt van elkaar verschillen.

Werking
Terugkomend op de vraag die in de intro werd gesteld: de mascara maakt absoluut de mooie beloftes waar. Ik kan er veel over zeggen, maar ik kan je ook gewoon verwijzen naar de foto onder aan dit artikel. Daar zie je zelf hoe mooi lang en volumineus mijn wimpers zijn.

Overig
De Bourjois Twist Up The Volume Mascara kost €15,99 en is te koop bij de drogisterij of parfumerie.

Wat is na het lezen van deze review jouw indruk van deze mascara? Zou jij er €15,99 voor uitgeven? Laat gerust een reactie achter! 

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:Meidenblog enthousiast over Max Factor’s Clump Defy Mascara
Lees ook:Bourjois Volumizer Mascara hult zich in Ultra Black!
Lees ook:In Extreme Dimension Lash; nieuwe mascara van MAC
Lees ook:The Falsies Feather-Look met nieuwe mascara Maybelline
Lees ook:Getest: mascara perfect definition No.05 van Sante

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>