Getest: mascara perfect definition No.05 van Sante

IMG_1394-1024x764De make-up van Sante is allemaal biologisch, dier- en milieuvriendelijk. Blogger Chantal Bolleman heeft de mascara perfect definition No.05 getest.

De verpakking van de mascara is simpel en ietwat saai. Toch is het meteen duidelijk wat voor een product het is. De mascara zorgt voor wimpers met indrukwekkend volume en geven de wimpers meer kleur. Nadat ik de mascara heb opgedaan zie ik zichtbaar verschil. Mijn wimpers zijn zwarter en mijn wimpers krijgen meer volume. Als het regent zou ik deze mascara niet zo snel op doen, want het loopt wel een beetje uit als er water bij komt.

De geur van deze mascara is echt heel lekker. Dit heeft eigenlijk geen enkele andere mascara. Het borsteltje is erg handig, want het zorgt ervoor dat je wimpers niet aan elkaar plakken, maar ze juist gespreid worden. De mascara doet wat hij zegt en is erg handig in gebruik. Voor veel volume en zwarte wimpers is dit zeker een aanrader. Bijkomend voordeel is dat deze make-up niet op dieren is getest en daarom ook nog is heel puur is.  

Tekst: Chantal Bolleman

Lees ook:Red Pink lipgloss van Sante getest door @MeidenBlogNL
Lees ook:Getest: Giordani Gold mascara
Lees ook:Getest Origins No Puffery Cooling roll-on for puffy eyes
Lees ook:Spectaculaire, lange wimpers met essence get BIG! mascara
Lees ook:Verlengde wimpers krijgen een boost met mascara

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>