Red Pink lipgloss van Sante getest door @MeidenBlogNL

IMG_1383-1024x764De make-up van Sante is allemaal biologisch, dier- en milieuvriendelijk. Blogger Chantal Bolleman heeft speciaal voor ons de Red Pink lipgloss getest.

De verpakking van de lipgloss is niet heel uitbundig, maar is rustig en neutraal. Het ziet er aantrekkelijk uit door de vrolijke rood/roze kleur van de gloss. Volgens de beschrijving plakt de lipgloss niet en ziet het er stralend uit. De lipgloss plakt inderdaad niet. Je kunt deze blijven smeren zonder dat het gaat plakken. Het is juist zo dat door de glitters je lippen na een tijdje een beetje droog aanvoelen. De glitters zijn niet overheersend, je krijgt er juist een mooie glans van.

Het heeft een handig smeerborsteltje, waardoor je het goed aan kunt brengen, zonder te morsen. De lipgloss ruikt naar natuurlijke oliën en kamille en dat merk je ook zodra je het opdoet. Je blijft de lipgloss een beetje ruiken. Erg prettig. De gloss geeft meer volume aan je lippen, je ziet dat je lippen mooi licht rood kleuren zonder er overdreven uit te zien.

Tekst: Chantal Bolleman

IMG_1382-1024x764

Lees ook:Getest: mascara perfect definition No.05 van Sante
Lees ook:Alessandro Nail Spa getest door @MeidenblogNL
Lees ook:Afvallen door lipgloss
Lees ook:Smockey eyes met oogschaduw trio van Sante; wij testen het
Lees ook:Lipgloss van NYC blijft acht uur lang zitten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>