Kleurnuances: Great Lengths zomertrend voor 2012

Kapsels in vloeiende kleurnuances zijn nog steeds in de mode. Donkere tinten aan de haarlijn lopen over in zachte kleuren in de punten en zorgen voor een levendig effect. Great Lengths biedt met de flow-strengen stijlvolle kleurnuances, terwijl het eigen haar gezond blijft. Van donker- naar lichtblond, zwart naar bruin, pastel naar robijnrood of iedere andere gewenste combinatie, flow-strengen bieden ontelbare mogelijkheden. Ze worden geleverd in verschillende kleuren, lengtes en diktes.

Great Lengths staat voor 20 jaar innovatie en de hoogste kwaliteit. “Voor onze extensions gebruiken we alleen Indisch tempelhaar. De structuur hiervan lijkt op dat van Europees haar en het is vrij van chemicaliën. Verder gebruiken we alleen technologieën van de beste kwaliteit en bieden wij onze professionele partnerkappers. een intensief trainingsprogramma. Zij zorgen ervoor dat de natuurlijk ogende haarstrengen op een zeer natuurlijke en zachte manier in het eigen haar worden verwerkt”, aldus Anita Lafer CEO Great Lengths.

Natuurlijke glans
De doorslaggevende factoren van goede haarextensions zijn onzichtbaarheid en een natuurlijke glans. Haarextensions van hoge kwaliteit, zoals die van Great Lengths, zijn dankzij hun extreem platte bondings niet waarneembaar. Bovendien is de zachte behandeling van de natuurlijk ogende haarstrengen enorm belangrijk. De strengen dienen in de haargroeirichting behandeld te worden en mogen niet gebleekt of fijner gemaakt worden door chemische processen. Hierdoor ontstaat er een prachtige natuurlijke zachte glans over het haar.

www.greatlengths.nl
www.facebook.com/GreatLengths

Lees ook:BN’ers bij première Oz the Great and Powerful (foto’s)
Lees ook:Zomertrend neonkleuren; scoor slippertjes van TKEES
Lees ook:Jij gaat voor mooie lach, hij voor borsten
Lees ook:Origins serum voor het twintigersdilemma
Lees ook:Lipgloss en foundation; perfecte basis voor lage prijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>