Carlos Ruiz Zafón schreef prachtige young adult roman

Wist je dat Carlos Ruiz Zafón ook young adult romans schreef? Zijn nieuwste boek ‘Septemberlichten’ verschijnt deze maand. Ontdek alvast waar het over gaat.

Na de dood van hun echtgenoot en vader, verhuizen Simone Sauvelle en haar kinderen Irene en Dorian van Parijs naar de Normandische kust. Speelgoedfabrikant Lazarus Jann heeft Simone aangenomen als hoofd in de huishouding en bibliothecaresse op zijn landgoed Cravenmoore.

Irene ontmoet de zwijgzame tiener Ismaël en de twee worden verliefd. Na de plotselinge dood van hulpje in de huishouding en onverbeterlijke kletsmajoor Hannah, gaan de twee op onderzoek uit. Stukje bij beetje komen ze erachter dat de speelgoedfabrikant een duister geheim bewaart.

In ‘Septemberlichten’ strijden Irene en Ismaël in het grootste avontuur van hun leven om hun liefde voor elkaar, want wat men het Kwaad beloofd heeft, dat komt het halen.

Over de auteur
Carlos Ruiz Zafón (Barcelona, 1964) is een rasverteller met een grote passie voor schrijven en lezen. Hij brak internationaal door met De schaduw van de wind en Het spel van de engel. Daarvoor had hij al vier spannende avonturenromans op zijn naam staan: spannende avonturenromans met bovennatuurlijke elementen en veel mysterie, waarin de eeuwenoude strijd tussen goed en kwaad wordt gevoerd. Eind augustus verschijnt ‘De gevangene van de hemel’ – Zafóns nieuwe roman voor volwassenen.

Lees ook:Nicki Minaj Pink Frida: Roman Reloaded; sushi inspiratiebron
Lees ook:Afscheid Ximena Pieterse; vader spreekt prachtige woorden
Lees ook:Alles voor prachtige, natuurlijke wenkbrauwen
Lees ook:Allerlei nieuwe Catrice-producten voor prachtige huid
Lees ook:Mijn zwarte hart in één ruk uitgelezen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>