Leestip: Big Sister Live – Patrick van Rhijn

Zoek je nog een boek om in te vakantie te lezen? Dan moet je de nieuwste thriller van Patrick van Rhijn lezen. Het is een bloedstollend verhaal over een loverboynetwerk.

In een dronken bui laat de 18-jarige Bambi zich door haar beste vriendin Franka overhalen om zich op te geven voor een nieuwe tv-serie: Big Sister Live. Bambi kan goed zingen en hoopt beroemd te worden. Tot haar verbazing wordt ze uitgekozen voor het programma. Met acht andere meisjes laat ze zich voor vijftig dagen opsluiten in een afgelegen villa. Hun doen en laten wordt via tientallen camera’s gevolgd.

Maar als Bambi, eenmaal voor de camera’s, gedwongen wordt om dingen te doen die wel erg ver gaan voor een tv- show, is dat het begin van een nachtmerrie. Wat Bambi niet weet is dat de camera’s in huis zijn verbonden met een website in plaats van een tv-station. De villa blijkt een dekmantel te zijn voor een internationaal netwerk van loverboys, die hun prooi niet zomaar laten gaan…

Patrick van Rhijn schreef een intrigerende young adult-roman die gaandeweg verandert in een sinistere thriller. Achter de zinderende verhaallijnen en de sensationele wendingen zijn de problemen van jongvolwassenen en de gevaren die overal op hen loeren goed voelbaar.

Over de auteur
Patrick van Rhijn werkte als verslaggever bij het tijdschriftenconcern VNU. Daarna stapte hij over naar de tv-wereld. Hij maakte als producer, floormanager en regisseur voor MTV en TMF wereldwijd meer dan tweeduizend shows. Patrick van Rhijn is de auteur van de romans ‘Weg van Lila’, ‘Vaderstad’ en ‘Dagboek van een hufter’.

ISBN: 9789049924447 – 16,95 euro – 16+

Lees ook:BIG TV live bij première musical Jersey Boys
Lees ook:Spreekt Patrick Martens celebs bij Kids Choice Awards?
Lees ook:Big Time Rush in teken van hartverscheurende keuze
Lees ook:Live bij de finale van Holland’s Next Top Model
Lees ook:Spectaculaire, lange wimpers met essence get BIG! mascara

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>