Delicious-Emily’s True Love – romantische game

Vandaag is Delicious-Emily’s True Love, deel 7 van het populairste restaurantspel ooit, gelanceerd. Deze game verhaalt over de belevenissen van de 32-jarige hoofdpersoon Emily en weet wereldwijd miljoenen vrouwen en meisjes te boeien.

Emily’s restaurant draait goed, maar haar persoonlijke leven kan wel een oppepper gebruiken. Op een dag ontvangt zij een oude liefdesbrief en vanaf dat moment staat haar wereldje op zijn kop. Zal zij eindelijk de ware liefde vinden? De lancering van Delicious-Emily’s True Love betekent voor vrouwen méér dan het volgende deel van hun favoriete restaurantspel: het is het vervolg van het boeiende levensverhaal van hun goede vriendin Emily.

Het succes van de Delicious-serie is, naast de aantrekkelijke graphics, te verklaren door de sterke verhaallijn en Emily’s vrolijke persoonlijkheid. Door de inzet van herkenbare, uit het leven gegrepen thema’s als het combineren van liefde, werk en een sociaal leven, raken vrouwelijke spelers persoonlijk betrokken bij het spel.

Ontdek deze game door hier te klikken.

Lees ook:Delicious – Emily’s True Love uit op iPhone en iPad
Lees ook:Dochter Meryl Streep in nieuwe Net5-serie Emily Owens MD
Lees ook:Singles op romantische reis in de Love Train
Lees ook:Maak kans op rol in videoclip MainStreet via Fame Game
Lees ook:Lizzy van Helen Abele: nieuwe romantische meidenserie

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Delicious-Emily’s True Love – romantische game

  1. Pingback: Delicious – Emily’s True Love uit op iPhone en iPad | Meiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>