Maak kans op rol in videoclip MainStreet via Fame Game

mainstreetJongeren tussen de 13 en 16 jaar die de ING Fame Game spelen, maken kans op een rol in de nieuwe videoclip van MainStreet. Ter gelegenheid van de lancering van de Fame Game voor Android staat deze actie met de populaire Nederlandse boyband centraal. Tijdens het spelen van de game kunnen jongeren hun profielfoto pimpen met onder andere items uit de speciale MainStreet shop. De best gepimpte profielfoto’s worden door MainStreet geselecteerd en die jongeren maken kans op een rol in de nieuwe videoclip.

In de Fame Game komen jongeren op hun route naar succes voor financiële dilemma’s te staan en leren ze meer over keuzes maken, virtueel geld verdienen, sparen en lenen. Jongeren kunnen luisteren naar hun favoriete muziek, een eigen sterprofiel maken en mooie prijzen winnen. Doel van de game is om jongeren te leren omgaan met geld, op een manier die past bij hun belevingswereld. De samenwerking met MainStreet sluit hierop aan.

De Fame Game is begin dit jaar geïntroduceerd voor de iPad. Inmiddels hebben meer dan 15.000 jongeren de game gedownload. Op basis van feedback van jongeren is besloten om versneld een Android versie beschikbaar te maken. Daarom is vanaf nu de Fame Game ook gratis te downloaden voor Android tablets.

www.ing.nl/mainstreet

Lees ook:Maak kans op ontmoeting met Jean Paul Gaultier in Bijenkorf
Lees ook:Nieuwe single van MainStreet verkrijgbaar + videoclip!
Lees ook:Maak kans op een HP Laptop!
Lees ook:Win privé concert van MainStreet via Disney’s Violetta
Lees ook:Maak kans op Katy Perry prijzen tijdens voorverkoop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>