Gezocht: dansers voor videoclip Carry Slee-musical Afblijven

AfblijvenCast_BoyHazesLROp zaterdag 23 november aanstaande vinden in Amsterdam de opnames plaats voor de videoclip van de musical Afblijven. De musical – gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Carry Slee – is vanaf 11 januari 2014 te zien in de Nederlandse theaters. Producent Homemade Productions is op zoek naar meer dan honderd enthousiaste meisjes en jongens tussen de 12 en 17 jaar die het leuk vinden om mee te dansen in deze videoclip.

Iedereen die zich opgeeft, krijgt een rol in de clip. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 17 november aanmelden via [email protected].

De opnames voor de videoclip vinden plaats tussen 10.00 en 17.00 uur in de DUTCH Studio’s, Isolatorweg 36 in Amsterdam. Onder leiding van Afblijven-choreograaf Gregory “Shaggy” Albert‎zoon wordt een flashmob-achtige dans ingestudeerd op het nummer De Wind uit de musical. 

De musical Afblijven gaat over Melissa die heel goed kan dansen. Ze doet auditie voor een videoclip en wordt aangenomen. 
Prachtig vindt ze het, dat wereldje van muziek en dans. Maar wat ze niet ziet, zijn de valkuilen. Het begint met één pilletje en één sigaretje en al snel merkt Melissa dat ze niet zonder die rommel kan. Haar beste vriend Jordi maakt zich ernstige zorgen en ziet hoe Melissa langzaam maar zeker verloren raakt in een web van leugens en ellende. Dat zou wel eens helemaal fout kunnen aflopen…

Voor meer info:
Website
Youtube
Facebook

Lees ook:Cast van Carry Slee-musical ‘Afblijven’ compleet
Lees ook:Razend nu op dvd en blu-ray – win Carry Slee-verfilming
Lees ook:Nieuwe film Carry Slee – Lover of Loser
Lees ook:Flashdance de Musical danst voor dance4life
Lees ook:Jonge actrice gezocht voor ‘Hoe overleef ik…’ de serie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>