Jonge actrice gezocht voor ‘Hoe overleef ik…’ de serie!

Heb jij de ‘hoe overleef ik..’-reeks van Francine Oomen helemaal stuk gelezen? Dan is het nu tijd voor een grotere uitdaging! Voor de televisieserie zijn ze nog op zoek naar een hoofdrolspeelster. Stap jij in de schoenen van de 13-jarige Rosa?!

De boeken van Francine Oomen heb je vast in razend tempo uitgelezen. Maar er is meer! Omdat we maar niet genoeg kunnen krijgen van deze leuke verhalen komt er een televisieserie van deel 3, 4 en 5! De boeken Hoe overleef ik de brugklas, Hoe overleef ik mijn eerste zoen en Hoe overleef ik mezelf zullen als 12-delige serie op [email protected] uitgezonden worden.

Maar..

De hoofdrolspeelster is nog niet gevonden! Ben jij tussen de 12 en 14 jaar en heb je altijd al actrice willen worden? Kijk dan snel op www.hoeoverleefikeencasting.nl en schrijf je in! Je hebt nog tot 16 maart de tijd, dus wees er snel bij!

Afbeelding: hoeoverleefikeencasting.nl

Lees ook:Win box tv-serie Hoe overleef ik… @meidenblog
Lees ook:Win dvd Hoe overleef ik… Mezelf? @MeidenblogNL
Lees ook:Hoe overleef ik school…
Lees ook:Hoe overleef ik de brugklas? Met dit stripboek!
Lees ook:Verzorgingslijn Hoe overleef ik bij Etos

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Jonge actrice gezocht voor ‘Hoe overleef ik…’ de serie!

 1. June

  Wat jammer!
  ik zie het net telaat!
  anders had ik me zeker aangemeld! ;(

    /   Reply  / 
  1. femke

   ik zou het ook wile maar ik kom ook alltijd te laat

     /   Reply  / 
 2. femke

  die boeke zijn egt leuk ik zou roza wel wile zijn

    /   Reply  / 
 3. Ruth

  ben ik te laat XD?

    /   Reply  / 
 4. isa

  ooooohhh, ik zie dat je je niet meer kuint inschrijvenn, ik vind dat echt superrr jammer want dat leek me zo leuk!!! weten jullie anders nog andere castings ?? ik wil zo graag eentje doen!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>