Cathy Krielaart uit Rotterdam heeft mooiste ogen Nederland

De ogen van Doutzen Kroes werden uitgeroepen tot de mooiste bekende ogen van Nederland. Vandaag ging de eer van de mooiste niet-bekende ogen naar Cathy Krielaart uit Rotterdam. Zij werd geselecteerd uit ruim 2.500 inzendingen via de Facebook competitie van Bausch + Lomb.

Vorige week heeft een vakjury, in combinatie met publieksstemmen, de tien finalisten bepaald. Hierna was het Nederlandse publiek volledig aan zet en koos voor Cathy Krielaart uit Rotterdam. De winnares krijgt naast de eervolle titel ‘De Mooiste Ogen van Nederland’ ook een exclusieve fotoshoot met jurylid en celebrity fotograaf Nick van Ormondt. Ook wint zij een overnachting met diner voor twee in het luxe Andaz hotel in Amsterdam. Tijdens de finaleweek hebben meer dan 1.250 Nederlanders via de Facebook pagina van Bausch + Lomb hun stem uitgebracht.

Cathy Krielaart uit Rotterdam is erg blij verrast dat zij uit alle inzendingen de uiteindelijke winnares van de zoektocht van Bausch + Lomb naar ‘De Mooiste Ogen van Nederland’ is geworden: “Ik vind het echt een hele eer dat ik heb gewonnen! De andere ogen in de finale zijn ook erg mooi en hebben allemaal iets bijzonders. Ik denk ook niet dat ik dé mooiste ogen van Nederland heb. Smaken blijven wat dat betreft toch verschillen. Maar dan heb ik in ieder geval de meeste mazzel van Nederland”, lacht Cathy. “Ik was trouwens aangenaam verrast te zien dat er een goed doel aan de wedstrijd verbonden is en er dankzij de stemmen nu bijvoorbeeld zo’n 30 blinde kinderen in ontwikkelingslanden naschoolse opvang kunnen krijgen”, aldus de enthousiaste winnares.

Bausch + Lomb organiseerde de zoektocht naar ‘De Mooiste Ogen van Nederland’. Ruim 2.500 Nederlanders hebben de Facebook pagina van Bausch + Lomb bezocht om mee te dingen naar de titel. Vorige week bepaalde een vakjury, in combinatie met publieksstemmen, de tien finalisten. De jury bestond uit Hilmar Mulder (hoofdredacteur Grazia), Cynthia Schulz (beauty blogster Miss Lipgloss) en Nick van Ormondt (celebrity fotograaf). Uit de tien finalisten kon het publiek vervolgens ‘De Mooiste Ogen van Nederland’ kiezen door nogmaals te stemmen op de Facebook pagina. Op basis van het aantal stemmen is Cathy Krielaart uit Rotterdam tot de uiteindelijke winnares gekozen.

Lees ook:Zijn dit De Mooiste Ogen van Nederland? Kies uit tien paar!
Lees ook:Heb jij de mooiste ogen van Nederland? Doe mee!
Lees ook:Steffi Koster vrouw met mooiste haar van Nederland
Lees ook:Tjitske Annie Vries heeft ‘Mooiste Benen van Nederland 2012’
Lees ook:Vivan uit Enter is mooiste dorpse meisje van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>