Zijn dit De Mooiste Ogen van Nederland? Kies uit tien paar!

Uit onderzoek van Bausch + Lomb bleek eerder dat Doutzen Kroes de mooiste bekende ogen van Nederland heeft. Maar welke onbekende Nederlander krijgt straks deze titel? De tien finalistes van deze zoektocht zijn bekend. Ruim 2.500 Nederlanders deelden hun foto via de Facebook pagina van Bausch + Lomb in de hoop geselecteerd te worden voor de finale. De 10 finalisten werden geselecteerd op basis van online stemmen en de punten van een vakjury. De uiteindelijke winnares wordt op 21 januari bekendgemaakt.

De vakjury, bestaande uit Hilmar Mulder (hoofdredacteur Grazia), Cynthia Schulz (blogster Misslipgloss) en Nick van Ormondt (celebrity fotograaf), stond voor een lastige keuze. Zij moest kiezen uit een groot aantal hele mooie ogen. De stem van de jury was zeer bepalend en telde voor 2/3 mee.

Jurylid Cynthia Schulz licht toe: “De ogen die ik heb bekeken waren stuk voor stuk prachtig! Ik moest soms even afstand nemen van mijn scherm om te zien welke echt het mooist waren. Zoiets is natuurlijk een kwestie van smaak. Ik lette vooral op hoe de ogen me ‘aankeken’ en wat voor gevoel me dat gaf. Verder lette ik op de vorm, kleur en natuurlijk de wimpers (dat moet wel, als beautyblogger!). Het was een eer om de mooiste 10 te selecteren, want ieder stel ogen heeft iets prachtigs, ook die niet bij de laatste selectie zitten”.

Ook jurylid Hilmar Mulder vond het een mooie uitdaging: “Mijn eerste gedachte na het zien van de inzendingen was: ‘wat zijn ogen toch onwaarschijnlijk mooi’. Mijn nummer 1 heeft echt een magische oogopslag. Deze vrouw wil je leren kennen!”

Het lot van de tien finalisten ligt nu in de handen van Nederland. De finalist die de meeste stemmen krijgt via de Facebookpagina van Bausch + Lomb wint. En hoe meer stemmen hoe beter, want voor elke stem die tijdens deze finale wordt uitgebracht doneert Bausch + Lomb 1 euro aan LIGHT FOR THE WORLD. Deze organisatie zet zich in voor de bestrijding van vermijdbare blindheid in ontwikkelingslanden.

Tot 21 januari kan er gestemd worden via www.movnl.nl. De winnares krijgt naast de eervolle titel ‘Mooiste Ogen van Nederland’ een exclusieve fotoshoot met Nick van Ormondt en een overnachting met diner voor twee in het luxe Andaz hotel in Amsterdam.

Lees ook:Cathy Krielaart uit Rotterdam heeft mooiste ogen Nederland
Lees ook:Heb jij de mooiste ogen van Nederland? Doe mee!
Lees ook:Steffi Koster vrouw met mooiste haar van Nederland
Lees ook:Vivan uit Enter is mooiste dorpse meisje van Nederland
Lees ook:Heb jij het mooiste haar van Nederland? Win fotoshoot!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>