CoolCat laat het beest in je los…

coolcat1CoolCat heeft afgelopen zondag een statement weten te maken door haar wintercollectie 2013 te presenteren met een groot dans & muziek evenement in de ‘Hollywood Music Hall’ in Rotterdam. CoolCat organiseerde een fashion evenement, waar niet alleen pers en genodigden aanwezig konden zijn, maar iedere CoolCat fan welkom was. Met ruim 1300 man ging het dak eraf met onder meer laser shows, een interactief LED scherm en veel special effects. Het thema van de show was RELEASE THE BEAST, waarbij in de slotact het beest werd losgelaten.

CoolCat toonde de wintercollectie door middel van dans acts, waar zo’n 30 dansers aan deelnamen. Bekende dansers van agency MovesAllround als Shakira Lans, Chantal de Boer, Kenzo Alvares en Valery Bouwknegt uit SYTYCD en The Ultimate Dance Battle speelden de hoofdrol in de show. Na de dans acts namen de DJ’s het over; The Partysquad, Mr. Polska & feest DJ Ruud draaiden tot in de late uurtjes.

CoolCat kiest deze show voor het thema ‘RELEASE THE BEAST’. De keuze hiervoor is eenvoudig te verklaren; animal prints zijn komend seizoen, in alle denkbare variaties, hotter dan ooit en CoolCat doet een oproep om het beest in je los te laten. Flirt, dans, verleid en draag waar je zin in hebt. Kortom: ‘YOU’VE GOT IT, NOW SHOW IT!

De fashion show toonde acht verrassende trend thema’s; van ‘colour splash’ waarbij kleur centraal staat, tot de denim collectie die raw, stoer & punky is met mooi afgewerkte details en studs. Voor de romantici onder ons is een ‘soft shimmer & shine’ trend met pastel tinten en zachte stoffen. CoolCat is loud, fun, maar ook sexy: van neon kleuren, comic prints en coole camouflage jackets, tot strak grafisch zwart-wit en kitsch barok goud speciaal voor de feestdagen. Kortom: of je nou van rock rebel, stijlvol glamour, urban, sweet of extravert houdt, bij CoolCat vind je jouw perfecte outfit.

CoolCat heeft bij het samenstellen van de wintercollectie gekeken naar wat jongeren écht bezighoudt. De designers kijken met de ogen van jongeren naar de wereld van film, muziek, video, straat mode, celebrities en blogs. Deze inspiratie wordt vertaald naar de collectie, maar ook de manier waarop de wintercollectie getoond werd.

Lees ook:Win VIP kaarten voor dance en fashion show CoolCat!
Lees ook:Coolcat strikt Rihanna
Lees ook:Lady Gaga Collectie bij Coolcat!
Lees ook:Iris van Herpen laat creaties tot leven komen in Parijs
Lees ook:Make-up tips: Hoe laat je je gezicht mét bril stralen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>