Rihanna ontwerpt ook AW13 collectie voor River Island

rihanna_najaar2013Rihanna blijft samenwerken met River Island. In navolging van het eerdere succes is de AW13 collectie een reflectie van Rihanna’s evoluerende onderscheidende stijl die door verschillende fashion platforms wereldwijd wordt geroemd.

“Ik kan niet wachten totdat de fashion pers en mijn fans de collectie kunnen zien. Ik wil alles al dragen en dat is een fantastisch gevoel”, aldus Rihanna.

De collectie is uitgebreid en bestaat uit 80 stuks. Het is een mix van urban sports gecombineerd met sophisticated chic. De nadruk ligt op clean glam dressing met een flinke knipoog naar sportswear. Het geheel laat zich vertalen in de volgende pieces: maxi’s, leren tops, bomber jackets, over the knee camouflage boots, mesh jurken, beanies, cropped hoodies.

Dit seizoen zijn er wederom limited edition items die zoals bedrukte leren jasjes en broeken, geprinte leren rokjes en laarzen. Van ieder item zijn er 100 beschikbaar dus wees er snel bij!

De Autumn ’13 collectie is te koop vanaf 12 september en de winter ’13 collectie ligt vanaf november in de winkel. De Rihanna for River Island collectie wordt verkocht in geselecteerde River Island stores en is ook online verkrijgbaar. De collectie is wederom exclusief verkrijgbaar in de Verenigde Staten en Japan bij Opening Ceremony. Prijzen variërend van 10 euro tot 220 euro

Lees ook:Rihanna heeft collectie voor River Island gepresenteerd (video)
Lees ook:Rihanna vertelt over haar River Island-collectie (video!)
Lees ook:Rihanna for River Island Wishlist; morgen verkrijgbaar
Lees ook:Zomercollectie Rihanna zaterdag in River Island winkels
Lees ook:Korting voor shoppende studenten bij River Island!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>