Ontdek de volledige SS13 collectie van MET jeans

De zomer kan wat ons betreft niet vroeg genoeg beginnen! We hebben namelijk de volledige, nieuwe collectie van het luxe Italiaanse denimlabel MET jeans gezien. De collectie bestaat uit waanzinnige nieuwe creaties, waar we massaal blij van worden.

MET is bovenal een jeansmerk en denim verwerken kunnen ze als geen ander. Een fashionable MET Basic is dan ook onmisbaar in je kledingkast. Een perfect fit jeans, goede tops, classy jackets met een eigentijdse twist, of één van de sexy one-pieces waarmee een verpletterende indruk maakt. De “basics” zijn er in diverse indigotinten, evenals coole wassingen waarbij de naden zijn afgewerkt met neonborduursels. Meer kleur? Kies dan voor een jeans in een felle kleur, met een metallic coat of fleurige opdruk.

X&Jeggings
X&Jeggings toont een lijn waarbij invloeden van de jaren ‘80 zijn vertaald naar een geheel eigentijds en uiteraard ook sexy vrouwelijk modebeeld. Comfy en sophisticated. De items van superstretch laten jouw vrouwelijke curves subliem tot hun recht komen, terwijl ze je tegelijkertijd een gevoel van complete vrijheid geven. Celebrate the female silhouette met een “urban streetstyle” touch en ga bijvoorbeeld voor een fel gekleurde skinny of een retro pop-artprint.

Gold Diamond
Met de Gold Diamond waan je je in een zee van bloemen, sterren en borduursels met hier en daar een vleugje marine. Verschillende prints worden gemixt en matcht op een manier zoals alleen MET dat kan. Aan Swarovski-kristallen en micro-studs geen gebrek in deze bruisende wereld van ‘College & Sport’. Comfort met het karakteristieke handschrift van MET.


Miami Cocktail
Zoek het ultieme zomergevoel op met de Miami Cocktail. De pracht en praal van de onderwaterwereld meets het vaste land, met jou als fashionable mermaid op het droge. Utopische opdrukken en kralenborduursels die doen denken aan oogstrelend mooi koraal… of laat je zongebruinde huid nog meer stralen dankzij de fraaie pastels en nudetonen.

MET in Los Angeles
Net zo’n zomers gevoel als de Miami Cocktail, maar dan met ‘Holywood Feeling” creëer je met de MET in Los Angeles reeks. Kies een sporty Californian beachlook voor een zomerse work-out of ga helemaal “Sunset Boulevard style” in een elegante maxidress en flaneer als een echte “femme fatale” over de promenades.

MET Easy
Take it easy, maar dan wel in de überhippe comfy outfits van MET. Comfortabel &stunning perfect samen, zo bewijst MET. De fijne stoffen zitten zo lekker, dat je ze eigenlijk gewoon viertwintig uur per dag wilt dragen! Het mag… want met de soft-neonkleuren en fraaie etnische prints steel je absoluut de show.

Klik hier om meer te bekijken van de LA en Easy-lijnen.

Unique
Met de fashion-items uit de Unique lijn straal je ongenaakbaar in de spotlights… Deze flamboyante ultrafeminiene collectie is met liefde vervaardigd voor de echte daredevil fashionjunks onder ons. De geavanceerde denimbehandelingen, metallic coatings en painting splashes, zoals MET ze gebruikt, zijn onevenaarbaar. Speelse belijningen in combinatie met een opengewerkte rug of taille,zorgen voor een trendy sexy stijstatement.

www.metonweb.com

Lees ook:Ontdek de najaar/wintercollectie van MET Jeans
Lees ook:Sapph SS15 collectie
Lees ook:Ontdek de nieuwste make-up collectie van Collistar
Lees ook:Ontdek Affordable Fashion collectie van Invito
Lees ook:Ontdek de Laughing Buddha collectie van Rituals

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>