Ontdek de nieuwste make-up collectie van Collistar

Collistar heeft zich voor de make-up collectie voor dit voorjaar en zomer laten inspireren door het eiland Capri. Meidenblog zet de nieuwste producten op een rijtje.

De ster van de collectie is dit multi-gekleurde compact poeder met een exclusief geweven patroon, en doet denken aan de handgeweven stoffen van Italiaans vakmanschap, of het stro of rieten manden die de essentiële accessoire vormen voor het invullen van de Capri vakantie look.

De Weave wordt geleverd in twee versies:
AMBER WEAVE een zachte, warme uitstraling die inspeelt op de tinten van abrikoos, beige en amber. Ideaal voor het verbeteren van de gebronsde huid, met de natuurlijke uitstraling van het buitenleven.
ROSY WEAVE is een klein palet van lichtroze, warm roze en intens roze. Ideaal voor het creëren van een romantische look die gekenmerkt wordt door zachtheid en helderheid.

De duidelijke scheiding van de kleuren in De Weave wordt bereikt met het gebruik van innovatieve ‘mozaïek’ technologie – de kleuren kunnen samen of afzonderlijk worden toegepast om oneindige kleurencombinaties te creëren, op beide ogen en wangen, het veredelen van het gezicht met driedimensionaal en “tone-on-tone” effecten. Het pakket bevat twee specifieke applicatieborstels voor blusher en oogschaduw.
€32,25

Ogen
De Capri collectie richt zich op de heldere en variabele tinten van de poeders, die worden voorgesteld in natuurlijk, verfijnde kleuren, contrasterend met de scherpe, precieze lijnen van de levendig, intrigerende eye liners. Wimpers zijn gekleed in een gloednieuw blauw, waardoor de ogen diepte krijgen en een vleugje kleur. De look van een ondeugende “bon-ton lady”. SILK EFFECT OOGSHADUW, met zijn super-zacht satijn textuur, komt in drie kleuren: Satin Turquoise, Satin Ivory en Satin Dove-Grey. Ogen met een blik gekenmerkt door eenvoud en veredeld met overlappende effecten. Het sleutelwoord is zachtheid.
€15,55

Contrasterende grafische lijnen met de PROFESSIONAL EYE LINER in de meest karakteristieke Capri-stijl kleuren: Sea Blue en Ivy Green. Een dun en subtiel lijntje langs de bovenste wimpers geeft een verrassend vleugje kleur, dag en nacht. Voor de jaren 60 stijl kan de Professional Eye Liner perfect gecombineerd worden met de Satin oogschaduw: een dikke en precieze lijn zal de ogen vergroten waardoor ze de natuurlijke focus van het gezicht worden.
€22,25

Spelen met kleur en oneindige glans benadrukken, INFINITO MASCARA HIGH PRECISION, van Collistar, de mascara die definieert, vormt en de wimpers scheidt, wordt blauw. De applicator, in gedifferentieerde haren, maakt het mogelijk om elke wimper met precisie te definiëren en de natuurlijke schoonheid van de ogen te verbeteren. Blauw, ideaal om diepte te geven en het glazuur te benadrukken, de “touch of class” van een zeer chique uitstraling.
€23,90

Lippen
De Collistar make-up artiesten focussen zich voor dit voorjaar op helderheid en glans. Kleur wordt een verleidelijk omhelzing. Lippen zijn voorzien van de meest prachtige kleuren met een ultra-briljante afwerking van puur licht. TOPGLOSS STICK, De zacht en comfortabele gloss stick van Collistar, wordt voorgesteld in de kleuren Cherry, Nude, Mandarin and Grenadine: prachtig om te zien, bijna goed genoeg om te eten.
€ 20,60

Nagels

“Cool mint”, gecombineerd met de weelderigheid van melk – welke combinatie kan de Capri-stijl vrouw beter vertegenwoordigen? Op sommige momenten kan ze afstandelijk lijken met haar voortdurend onberispelijke uitstraling, maar van binnen verbergt ze een gevoelige ziel die van contrasten houdt. De MintMilk, PERFECT NAILS ENAMEL is gefotografeerd in de reclamecampagne. De collectie bevat ook de zeer zomerse kleuren van Marc, een warm violet, Ivy, een gedurfde groen en Papaya, een rijke oranje. Want, zoals alle echte vrouwen weten, de handen en voeten kunnen subtiel verleiden.
€13,90

Gezicht
De “finishing touch” aan het uiterlijk, hierdoor wordt het zomerse effect versterkt en de teint krijgt een hint van extra kleur. Collistar presenteert twee nieuwe tinten van SILK EFFECT BRONZING POWDER: koffie en tabak. Onmerkbaar en supereenvoudig aan te brengen, met deze bronzers kunt u zeer natuurlijke tinten en “tone-on-tone” effecten creëren over het gehele gezicht.
€30,55

Om deze geraffineerde look te harmoniseren heeft Collistar een make-up base met een nauwelijks waarneembare textuur, deze egaliseert de huid en minimaliseert expressierimpeltjes en lijntjes: SMOOTHING FILLER MAKE-UP BASE.
€25,60

Lees ook:Ontdek de nieuwste make-upcollectie van LOOkX
Lees ook:Ontdek de nieuwste Kelly Brook New Look collectie (+video!)
Lees ook:Ontdek de nieuwste nagellakken van HEMA
Lees ook:Ontdek de nieuwste Gosh make-up producten voor dit najaar
Lees ook:Ontdek de make-up kwasten van LOOkX

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ontdek de nieuwste make-up collectie van Collistar

  1. Michiel

    Deze collectie loopt echt heel erg goed en dat ondanks het hele gezellige weer op dit moment (1/2 juli).

    Ik heb Collistar in mijn winkel staan en de klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van het merk. Vooral de Capri collectie valt erg in de smaak. Eindelijk weer eens wat kleur.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>