De leukste HEMA accessoires voor jou en je vriendinnen

nagellakjes

nagellakjes

Afgelopen week werd de nieuwe collectie van de HEMA geshowd. Speciaal voor meidenblog is Chantal Bolleman naar de persdag geweest en heeft ze de leukste meiden producten op een rijtje gezet.

De nieuwe collectie bestaat niet alleen uit hippe kleren die leuk zijn voor jou en je vriendinnen. Maar ook uit geweldige cupcake spullen, nieuwe Instagram boekjes en hippe make-up waar jij de show mee steelt.

De nieuwe HEMA cupcake collectie heeft alle benodigdheden om een gezellig middag met je vriendinnen te hebben. De bakvormpjes bestaan uit vrolijke kleuren met leuke printjes. De cakejes kun je versieren met de kleurrijke vormpjes en stempels. Zelfs de mixkommen hebben verschillende kleuren zoals: geel, roze, blauw. Hiermee kun je de mooiste en leukste cakejes maken voor een zelfgemaakte high tea voor jou en je vriendinnen.

Heb je nou geweldige foto’s gemaakt tijdens deze meidenmiddag, dan kun je ze natuurlijk uploaden via Instagram. Maar de HEMA heeft een geweldig nieuw programma waar je met jouw instagram foto’s een fotoboekje kunt maken. Zo kun je alle leuke foto’s bundelen in een boekje. Jij bepaalt zelf welke foto’s erin komen en welk formaat boekje jij wilt. Leuk om te geven als een cadeautje aan je beste vriendin maar ook om zelf te houden als herinnering. Via de HEMA site kun je een fotoboekje samenstellen. Naast de leuke Instagram boekjes kunnen je ook linnentasjes maken met een foto en tekst erop. Zo heb je altijd een leuke herinnering bij je.

Naast de nieuwe foto collectie heeft de HEMA ook geweldige make‐up waar jij de show mee steelt. Je kunt met deze nieuwe collectie een gezellige beautymiddag houden. De nieuwe blush to go, kun je overal opsmeren zonder geknoei. De blush bestaat uit de kleuren, roze, lichtbruin, lichtroze en wat donkerder rood. Zo kun je overal waar je bent mooie blosjes creëren. De nieuwe nagellak bestaat uit neon en felle kleuren. Maar ook de klassieke kleuren zoals rood, mintgroen en roze komen weer terug. En dankzij de nieuwe nagelcollectie kun je de mooie nagels maken. Met glitters, verschillende kleuren en verschillende soorten nagellak. Ook voor je lippen is er nu iets nieuws. Watercolor lipbalm, dit is een lippenstift die doorzichtig is. Hij laat een mooie glans achter en zo zie je er altijd stralend uit.

En weet je wat helemaal hip is? Breien. Maak zelf de mooiste truien, sjaals en mutsen met de nieuwe wol van de HEMA. Zo steel jij samen met je vriendinnen overal de show.

Tekst: Chantal Bolleman

Lees ook:De leukste accessoires voor smartphones en tablets
Lees ook:Zomerse fiets met accessoires van Hema
Lees ook:Leukste dingen voor Valentijnsdag bij HEMA
Lees ook:Speciaal fotoboekje voor je Instagram-foto’s bij HEMA
Lees ook:Cuddle telefoonhoesjes voor jou en je beste vriendin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>