Etnische invloeden helemaal hot deze zomer

Ethnic invloeden zijn niet meer weg te denken uit modeland deze zomer. In bijna alle fashion-statements komen ethnic printjes terug. Ook Invito doet volop mee aan deze trend en heeft verschillende ethnic invloeden verwerkt in de collectie.

We love belts! Smal, breed, kleurrijk en gemaakt van verschillende materialen. De riem is één van de meest handige items om je outfit een bepaalde touch mee te geven. Verschillende riemen die je etnische outfit naar een ander level tillen! Ook op de catwalk zagen we ‘t: mixen & matchen van materialen blijft een groot succes. Deze trend zet zich voort en zie je terug in de verschillende riemen. Veren, leer, drukke prints en etnische patronen; genoeg keuze om je fabulous belt te vinden voor de ultieme zomerlook!

Ethnic shoes
Met deze hippe printjes, franjes en bruintinten kom je fashionable de zomer door. Een musthave is deze stoere fringe boot (€149,99). Een stoere laars die op een spijkerbroek of onder een jeans short kan worden gedragen. Ook staat deze laars perfect onder een festival outfit en past goed in de schoenencollectie van elke fashionista!

Voor de iets warmere dagen is er de korte fringe boot (€89,99). Met dit hippe laarsje loop je er op zomerdagen met hoge temperaturen stylish bij. De schoen combineer je makkelijk met verschillende items. Een key-piece voor je schoenencollectie!

Naast de ethnic schoenen zijn er ook hippe accesoires om je outfit mee af te maken. Zo zijn er verschillende sjaals, tassen en riemen welke net even die unieke draai geven aan je summer outfits. Deze accessoires vind je in verschillende kleuren en vormen maar hebben één ding gemeen: de kleurrijke, drukke prints en stoere details: kortom de ethnic look!

www.invito.nl

Lees ook:SET: voor meiden die deze zomer durven
Lees ook:Kleurrijke items voor deze flut zomer
Lees ook:Sisley: deze zomer voor alle meiden
Lees ook:Deze kleurtjes nagellak worden het in het najaar helemaal!
Lees ook:Zomerstop? GTST hoef je deze zomer niet te missen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>