Zomerstop? GTST hoef je deze zomer niet te missen

Goede Tijden, Slechte Tijden mag dan een zomerstop hebben na vanavond. Je hoeft de serie helemaal niet te missen deze zomer. Er is namelijk een mobiele applicatie ontwikkeld rond het nieuwe personage Tim Loderus. Met een speciaal voor deze app geschreven verhaallijn wordt een brug geslagen tussen de laatste aflevering van dit seizoen op vrijdag 6 juli en de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op maandag 3 september.

Het digitale format rondom Nederlands best bekeken soap geeft de kijker negen weken lang toegang tot het handgeschreven notitieboek van de ondoorgrondelijke Tim. Met behulp van video, games en verborgen inhoud achterhaalt de kijker wie Tim is, waar hij vandaan komt, wat zijn achtergrond is en nóg belangrijker: wat hij in Meerdijk komt doen.

Iedere week worden er via verschillende on- en offline platforms codes verspreidt die de kijker helpen om het notitieboekje van Tim week voor week te ontgrendelen. De slimste en meest fanatieke speler maakt kans op een onvergetelijke reis naar Zuid-Afrika om daar te figureren in de soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’.

De app is te downloaden voor iOS en Android.

Lees ook:Op je downloads hoef je niet meer te wachten…
Lees ook:Voor dit stringetje hoef je je niet te schamen…
Lees ook:DIS is Patricia; deze documentaire mag je niet missen
Lees ook:Toiteljuffrouw GTST krijgt eigen online soap
Lees ook:Van deze bikini’s krijg je zin in de zomer

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Zomerstop? GTST hoef je deze zomer niet te missen

  1. kim spooren

    Tim is een broer van noud

      /   Reply  / 
  2. Bedien

    Denk eerder een zoon van frits van houten

      /   Reply  / 
  3. Bastienne

    Hoe los je die codes op?

      /   Reply  / 
  4. Nick

    Op wikepedia staat ineens bij exits: Mark van Eeuwen, gaat ie er dus helemaal uit of is dit weer een opzetje dat wij moeten denken dat hij de serie gaat verlaten?? weet iemand dit… zou zonde zijn als hij niet meer in GTST zit, vind hem een goeie kneus… Bing mag van mij wel uit de serie worden geschreven.

      /   Reply  / 
    1. Ima

      ja Jack gaat dood, hij word doodgereden door Bing

        /   Reply  / 
  5. Maartje van Beek

    Het antwoord en de codes voor de app zijn ook op internet te vinden, hierboven staat in ieder geval nog niet het juiste antwoord….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>