De perfecte spijkerbroek

We dromen er allemaal van de perfecte spijkerbroek vinden. na jaren lukt het soms om een model te vinden dat echt helemaal bij jou past, maar is ie stuk dan is het hopeloos zoeken naar een geschikte vervanger. Drama! Denimmerk Levi’s heeft er iets op, de broek die altijd past. En dan niet na honderd winkel in en uit te hebben gelopen maar in één keer!

is het jou al eens gelukt de perfecte spijkerbroek te vinden? Dan ben je één van de weinig gelukkigen. De ene broek zit te strak om de benen, de ander te los bij je rug en weer een andere broek heeft de perfecte pasvorm maar een lelijke wassing. Dé spijkerbroek vinden is een hele taak en het kost je vaak nogal wat winkeluurtje, een hoop gesjor in de paskamer een een chagrijnige weg naar huis terug.

Volgens Levi’s is al dit hopeloze drama vanaf nu verleden tijd. Ze beweren de broek te hebben ontworpen die iedereen past. Je moet alleen even zien te achterhalen wat jouw ‘curve’ is. Heb je flinke heupen of juist heel weinig vrouwelijke vormen? Iedere vorm is te berekenen en daar past dan weer een broek met goede pasvorm bij. Daarna kun je ook nog kiezen uit een skinny, slim, bootcut of straight model. En nog stretchy ook!

Ga jij hem checken?

Via Girlz

Lees ook:De perfecte man.. bestaat hij? ;-)
Lees ook:De perfecte foundation kwast van Leco
Lees ook:Mixen en matchen tot perfecte Suavesoles flipflops
Lees ook:Voor elke vriendin hét perfecte zelfgemaakte cadeau!
Lees ook:Etos BB cream perfecte basis voor je make-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>